aynen hocam dediğiniz dovru sabretmek lazim yeni guncelleme ile gelir. fakat telefon pili cok iyi duzeye geldi ve bende su an sorun yoq ve stabil calisiyor.Niye kaldırırsınki bildieim panelinden cevaplamayı anlamıyorum
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynısını bende de yaptı mecburen wipe data diyeceksin ve içinde ki herşey silinecek sonrasında açılıyor.merhaba, güncellemeyi bende yaptım. Telefon restart yaptı. main menu 1-Reboot 2-Wipe Data 3-Connect With MIAssistant ta kaldı açılmıyor ne paymalıyım, Yardım lütfen
Hocam nasıl geri dönüş yaptınız vizede yardımcı olabilir misiniz.en son güncelleme berbat olmuş.9.2.2.0 e geri döndüm hocam ve benim için hiç kolay olmadı. kullanamadım 9.2.3.0 ı telefondan soğudum
Hocam 2 parmakla genişleterek yine cvb verebiliyoruz.Yeni yeni inceleme fırsatı buluyorum lakin Android 8 olarak görünmesine rağmen ben eski sürümde hiçbir fark göremedim. Ayrıca ne güzel WhatsApp Instagram gibi uygulamalardan gelen mesajları uygulamaya girmeden üst kısımdan cevaplayabiliyorken şimdi o özellik gitmiş. Değişiklik olmadığı gibi sevdiğim özellik gitmiş. Kısaca begenmedim diyebilirim. Tek güzel yanı emojiler daha güzel olmuş.