Su anda OTA dan dagitilmakta. Fakat henuz sitesinde yer almamaktadir. O yuzden guncellemeyi sitesinde yayinlayana kadar beklemen gerekecek.Kardesım ben nerdn bakıcsm rom sıtesınde yok o surüm mılllet nasıl yuklemıs
O zaman daha bana gelmedı beklıcez beta kullanıyorum dıye gelmemezlik yapar mıSu anda OTA dan dagitilmakta. Fakat henuz sitesinde yer almamaktadir. O yuzden guncellemeyi sitesinde yayinlayana kadar beklemen gerekecek.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Betaya global guncellemesi vermezler. Manuel olarak guncelleyiciden indirip kurman gerekebilir.O zaman daha bana gelmedı beklıcez beta kullanıyorum dıye gelmemezlik yapar mı
Beklemek yok buyurun indirin:O zaman daha bana gelmedı beklıcez beta kullanıyorum dıye gelmemezlik yapar mı
Aklima soyle bir sey geldi, 9.2.3.0 e gecmeyi dene su anda ona gecmene izin verirse sonrasinda guncellemmeyi otomatik alabilirsin.O zaman daha bana gelmedı beklıcez beta kullanıyorum dıye gelmemezlik yapar mı
Benım ögrenmek istedıgım beta kullanıyorum dıye ota uzetınden verılmemezlik yapar mı? Gerçi mantıksız ama belkıdr verılmemezlik yapabılırler mı acabaa bıde bu lınk nerden ındırıyo turkce mi degılmı kurarız sonra patlamayalım.Aklima soyle bir sey geldi, 9.2.3.0 e gecmeyi dene su anda ona gecmene izin verirse sonrasinda guncellemmeyi otomatik alabilirsin.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi