Arkadaşlar 1 saat önce güncelleme geldi ve ben de kur dedim, ama onu kurduktan sonra yeniden başlat dediğimde telefon şu şekilde kaldı.
Reboot
Wipe data
Connect with MIAassistant
Ne olduklarını tam bilmiyorum, ama reboot'u denedikten sonra reboot to system ve back to main menu diyor. İlkini tıkladığımdaysa hiçbirşey olmuyor tekrar aynı ekran kalıyor.
Wipe out'u denemedim çünkü telefonum sıfırlanır diye korkuyorum.
Miaassitant'ı tıkladığımdaysa USB bağla dedi, Mİ suite kurdum ama hiçbirşey olmadı, hala USB ile bağlayın diyor. 1 saattir telefonum kullanılmaz durumda,daha alalı 1 hafta oldu, şu an ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yarfdım edin
[doublepost=1518455455,1518454990][/doublepost]
Hocam o dediğiniz pozu çekmek için pozlama süresini baya kismaniz lazım sanırım manuel mod kullanıp öyle degilmi valla bravo
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lütfen yardım edebilir misiniz?
Telefon kapalı bekliyorum
1 saat önce güncelleme geldi ve ben de kur dedim, ama onu kurduktan sonra yeniden başlat dediğimde telefon şu şekilde kaldı.
Reboot
Wipe data
Connect with MIAassistant
Ne olduklarını tam bilmiyorum, ama reboot'u denedikten sonra reboot to system ve back to main menu diyor. İlkini tıkladığımdaysa hiçbirşey olmuyor tekrar aynı ekran kalıyor.
Wipe out'u denemedim çünkü telefonum sıfırlanır diye korkuyorum.
Miaassitant'ı tıkladığımdaysa USB bağla dedi, Mİ suite kurdum ama hiçbirşey olmadı, hala USB ile bağlayın diyor. 1 saattir telefonum kullanılmaz durumda,daha alalı 1 hafta oldu, şu an ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yarfdım edin
((