Wipe data diyeceksin kullandığın tema yüzünden yapıyor bende öyle oldu yanlız içindeki herşey siliniyor kablo ile almanı tavsiye ederimKimse yardım etmeyecek mi, telefonu iade etmeyi bile düşünüyorum şu an çok üzgünüm, beyler lütfen bir çözüm lütfen, acaba telefon bozuk mu
9.2.2 de cihazın 6 olmaz Android 7 ile gelir cihaz modelin ne
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefon degisimi istedim. Su an yenisini kullaniyorum. Onda bu sorunu yasamadim. Ama bir daha guncelleme yapmaktan korkuyorum.Wipe data diyeceksin kullandığın tema yüzünden yapıyor bende öyle oldu yanlız içindeki herşey siliniyor kablo ile almanı tavsiye ederim
Sanırım öyleydi evet .Merhabalar mi6 global beta kullanıyordum, global stabil 9.2.2.0 a döndüm cevapsız çağrıları missed call olarak gösteriyor sizede de öyle mi?
[doublepost=1521273414,1521272817][/doublepost]Hocam o dediğiniz pozu çekmek için pozlama süresini baya kismaniz lazım sanırım manuel mod kullanıp öyle degilmi valla bravo
Dostum ön kamerada manuel çekim olmuyor. Normal çekim yaptım.Hocam o dediğiniz pozu çekmek için pozlama süresini baya kismaniz lazım sanırım manuel mod kullanıp öyle degilmi valla bravo
merhaba 9.2.3.0 rom yüklü mi6 128gb cihazımda bir üst rom veya eski rom a nasıl geri dönebilirimMerhabalar mi6 global beta kullanıyordum, global stabil 9.2.2.0 a döndüm cevapsız çağrıları missed call olarak gösteriyor sizede de öyle mi?
Bl kilidiniz aciksa mi flashla donebilirsinizmerhaba 9.2.3.0 rom yüklü mi6 128gb cihazımda bir üst rom veya eski rom a nasıl geri dönebilirim
Sanırım öyleydi çok büyük bir problem değil benim içinMerhabalar mi6 global beta kullanıyordum, global stabil 9.2.2.0 a döndüm cevapsız çağrıları missed call olarak gösteriyor sizede de öyle mi?