Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Swarm kullanmıyorum instagramıda bi kaç kez yükleyip kurdum aynı sıkıntı devam ediyor daha önce hiç olmamıstı son güncellemeyle gelen bir sorun
Hic böyle bir sıkıntıyla karsilasmadm hocam bilmiyorum o zaman

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
ben 9.2.2 kurdum sorun yok fakat bişey sormak istiyorum android sürümüm 6 bu nasıl güncelleniyor acaba? kendi güncellenir mi yoksa bir şeyler mi yapmak gerekiyor?
9.2.2 de cihazın 6 olmaz Android 7 ile gelir cihaz modelin ne

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
9.2.2.0 dan sonra gelen güncellemede batarya konusunda iyileşmemi olur yoksa düşüşmü olur sizce

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
9.2.2.0 dan sonra gelen güncellemede batarya konusunda iyileşmemi olur yoksa düşüşmü olur sizce

Bundan sonra direk Oreo tabanlı güncelleme verirler muhtemelen, daha da kötü olmaz diye düşünüyorum batarya. En kötü bu ayarda olur, fakat daha da iyi olacağını düşünüyorum Global Beta romlarına bakarak.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Bundan sonra direk Oreo tabanlı güncelleme verirler muhtemelen, daha da kötü olmaz diye düşünüyorum batarya. En kötü bu ayarda olur, fakat daha da iyi olacağını düşünüyorum Global Beta romlarına bakarak.
9.2.2.0 dan önceki sürüm 9.2.2.0 a göre daha iyidi batarya konusunda bir kac hocam her gelen güncellemeyle bataryann kotuye gittigini soylemislerdi oreoda durum ne yönde olur diye bir soraym dedim

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
9.2.2.0 dan önceki sürüm 9.2.2.0 a göre daha iyidi batarya konusunda bir kac hocam her gelen güncellemeyle bataryann kotuye gittigini soylemislerdi oreoda durum ne yönde olur diye bir soraym dedim

Umarım geliştiriciler bizi yanıltmaz hocam. 9.2.2.0 biraz aceleyle verilen bir güncelleme bana göre, Köklü bildirim sistemi değişikliğini bile Global Beta'ya gelişinden kısa bir süre sonra verdiler çünkü. Umarım Oreo konusunda da herşey oturunca verirler güncellemeyi.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Hızlı şarj kapatılıyor mu

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Hızlı şarj yapmak istemiyormusunuz?

Normal şarj ile daha uzun süre gider. Samsung cihazlardan tecrübe ettim
[doublepost=1518033464,1518032087][/doublepost]Şöyle bir yorum buldum : "Hocam kaliteli 5v 2 amperlik amperlik şarj aleti de sorun cikartmaz, cihaz isinmadan sarj oluyor yavas sarj olunca, 0-100 ise hizli sarj ile yavaş şarj suresi neredeyse ayni gibi. Hizli sarjin ozelligi, batarya isinana kadar yüksek amper ile sarj ediyor, batarya isindikca amperi kismaya başlıyor. Şarj Aleti olarak Aukey i tavsiye ederim.

Aukey in yavaş şarj portu da 5v 2.4 amper verebiliyor, fakat cihaz yavaş sarj ile 5v 1.6-1.7 Amper ile sarja basliyor ve yine amper git gide düşüyor cihaz sarj oldukca. Cihazin Qc 3.0 ile hizli sarja başlangıcı ise 6.67 Volt - 2.58-2.6 amper.""

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Normal şarj ile daha uzun süre gider. Samsung cihazlardan tecrübe ettim
[doublepost=1518033464,1518032087][/doublepost]Şöyle bir yorum buldum : "Hocam kaliteli 5v 2 amperlik amperlik şarj aleti de sorun cikartmaz, cihaz isinmadan sarj oluyor yavas sarj olunca, 0-100 ise hizli sarj ile yavaş şarj suresi neredeyse ayni gibi. Hizli sarjin ozelligi, batarya isinana kadar yüksek amper ile sarj ediyor, batarya isindikca amperi kismaya başlıyor. Şarj Aleti olarak Aukey i tavsiye ederim.

Aukey in yavaş şarj portu da 5v 2.4 amper verebiliyor, fakat cihaz yavaş sarj ile 5v 1.6-1.7 Amper ile sarja basliyor ve yine amper git gide düşüyor cihaz sarj oldukca. Cihazin Qc 3.0 ile hizli sarja başlangıcı ise 6.67 Volt - 2.58-2.6 amper.""
Dostum bir sürü mühendis aylarca bunu deneyimleyip bir sürü testler yapıyorlar o yorum yapan arkadaş yanlış biliyor ayrıca yüzde 80den sonra kisiyor hızlı şarjı çünkü dolmaya yakın bataryayi zorlamak olumsuz sonuçlar doğuruyor herşeyin orijinal hali iyidir takın telefonu şarj edin kafaniza değil prize ;)

Üst Alt