Güncelle kısmında otomatik görür kendisi ustaMi 5s kullanıyorum daha önce güncelleme benim telefonuma gelmeden ben internetten güncelledim bundan sonra gelecek olan güncellemelerde kendi görüp telefonun içindeki kısımdan yapabilecek miyim yoksa bir kere yaptım diye hep internetten mi indirecegim
Teşekkür ederim peki bu 9.2.2.0 ne zaman mı 5s e gelirGüncelle kısmında otomatik görür kendisi usta
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapanlara sormak lazım usta dur ben bı Çin'e telefon açayımTeşekkür ederim peki bu 9.2.2.0 ne zaman mı 5s e gelir
Ne bileyim belki bir haber vardır diye sorsyim dedimYapanlara sormak lazım usta dur ben bı Çin'e telefon açayım
Hocam swarm kullanıyorsanız birde orda deneyin belki uygulama kaynakli sorun yaşıyorsunuzdur eğer ordada oluyorsa sistem kaynaklı diyebiliriz fakat olmuyor rahat bir şekilde konum paylasabiliyorsanız instagram verilerini temizleyin veya kaldırıp baştan kurun belki sorununuz çözülür ..Merhaba saçma bişey ama sormak istiyorum güncelleme sonrası inatagramda konum yükleyemiyorum sizde aynı sorun varmı hikayeye konum ekleyemiyorum basit ama canımı sıkan bi durum
Swarm kullanmıyorum instagramıda bi kaç kez yükleyip kurdum aynı sıkıntı devam ediyor daha önce hiç olmamıstı son güncellemeyle gelen bir sorunHocam swarm kullanıyorsanız birde orda deneyin belki uygulama kaynakli sorun yaşıyorsunuzdur eğer ordada oluyorsa sistem kaynaklı diyebiliriz fakat olmuyor rahat bir şekilde konum paylasabiliyorsanız instagram verilerini temizleyin veya kaldırıp baştan kurun belki sorununuz çözülür ..