Teşekkür ederim hocam. Cihazda bir sıkıntı olursa rom işlerinden anlamadığım için bir şey yapamam. Dediğiniz gibi en iyisi beklemek galiba.Hocam dosyayı indirdikten sonra güncelleyiciye girip, sağ üstteki 3 noktadan güncelleme paketini seçin diyip indirdiğiniz dosyayı gösterin oradan sonra güncelleme yapacaktır. rom oto dan gelmemişse yazılımdan kaynaklı hata olabilir geri çekmiş olabilirler. normal şartlarda otomatik olarak gelmesi gerekli ben bu yüzden beklemeyi tercih ediyorum. bekleyelim biraz daha gelmezse artık çaresine bakacağız.
Arkadaslar evde değildim dışardaydım eve gelince wifiye bağlanınca hemen bildirim geldi güncelleme var diye tıkladıktan sonra otaya yönlendirdi ancak şuan güncelleme görünmüyor.
Sıkıntı nedir yada ne yapmam gerekir?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynısı banada oldu, herhalde geri çektiler.
Bende kilit ekranındayken bildirimlerde problem yok ama üzüldüm hergün takip ediyordum bir haber varmı diyede çok eksik bu güncellemeEvet yüz tanıma gelmemiş, tema uygulamasında temalar genelde Uyumsuz, sanki konuşurken hoparlör biraz sessiz kalıyor, birde kilit ekranda bildirim düşüyor ama bildirim çubuğunda kilit ekranda çıkmıyor. Var mı bunlara bir çözüm?
Bildirim çubuğunda da gözüküyor mu bildirim? Ama kilit ekran dayken?Bende kilit ekranındayken bildirimlerde problem yok ama üzüldüm hergün takip ediyordum bir haber varmı diyede çok eksik bu güncelleme
Evet problem yok bendeBildirim çubuğunda da gözüküyor mu bildirim? Ama kilit ekran dayken?