Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Gördüğüm kadarıyla miui 10 dan olan beklentilerimizi biraz yüksekte tuttuğumuz için gelen güncelleme çoğu kullanıcıda hayalkırıklığı yaratmış görünüyor. Galiba bizler miui 10 güncellemesiyle telefonların uçacağını, İphone X teki gibi yüz tanıma özelliği geleceğini ve yapay zeka uygulamasıyla telefon kamerasının adeta profesyonel bir kameraya dönüşebileceğini falan zannediyor olmalıydık. Neticede bu bir arayüz güncellemesi be kardeşim...Miui 10 güncellemesini beta olarak kullanan bir sürü insanın yorumları ortadayken global stabil, kararlı ile daha fazla ne gelebilirdi ki?
Neyse ki benim öyle büyük beklentilerim olmadığı için kafam rahat, kullandığım cihazın keyfini sürmeye devam edecek ve bu arada eğer otomatik güncelleme gelirse telefonuma yükleyeceğim. 9.5.8.0 kararlı kullanıyorum. Geleceği söylenen 10.0.1.0 ile cihazımın performansı artarsa da keyfime diyecek olmaz. Kendinizi bu kadar kasmayın dostlar.

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4
Rootlu twrpli cihazda nasıl kurucaz twrp hata veriyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darkpena

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xcx
Cihazım
Mi6
Konular
0
Sayın hocam ben rom işlerinden anlamıyorum. Mi 6 cihazımda 9.5.8.0 kararlı rom yüklü. Verdiğiniz linkten update dosyasını indirdikten sonra nasıl kurmamız gerekir? Yanlış birşey yapıp cihazımin brick olmasından korkuyorum. Yada biraz daha beklersem güncelleme bana otomatik olarak gelir mi,? Daha önceki güncellemeleri öyle kurmuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayın hocam ben rom işlerinden anlamıyorum. Mi 6 cihazımda 9.5.8.0 kararlı rom yüklü. Verdiğiniz linkten update dosyasını indirdikten sonra nasıl kurmamız gerekir? Yanlış birşey yapıp cihazımin brick olmasından korkuyorum. Yada biraz daha beklersem güncelleme bana otomatik olarak gelir mi,? Daha önceki güncellemeleri öyle kurmuştum.
Slm arkadaşım ota dan gelmeden yüklesek mi problem olurmu

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slm arkadaşım ota dan gelmeden yüklesek mi problem olurmu
Bence otomatik güncellemeyi beklemekte fayda var. Özellikle olumsuz yorumları gördükten sonra.

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
Global kararlı kullanıyorum gelmedi

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8

Beklemene hic gerek yok ki brick olma ihtimali yok denecek kadar az eger yukleme yapilirken sarji nin yuzde 50 üzerinde olduguna eminsen Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme - 3 Nokta Güncelleme Paketini seç diyerek yüklemeyi Gerceklestirebilirsiniz. Hayırlı Uğurlu Olsun

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Bende yukledim linkten. on kamerada portre modu var guzel olmus. Ufak tefek gorsel degisiklikleri var. Alarm ekraninin gorunumu degismis zamanlayiciya yeni ses efektleri eklenmis. Notlarda sesli not alma eklenmis ama sanirim oncedende vardi biraz degistirilmis olabilir. Mail uygulamasinda ufak degisiklikler var. Arama ekrani gorunumleri degismis. Kisayol ve ses ayari gorunumu degismis
Yuz tanima ve tam ekran denetimiyle alakali bisey yok. Guncellemeden cok detayli bi tema yuklemissin hissi verdi. Bosuna beklemisiz onca zaman anlasilan.

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Bataryam tamamen boşaldıktan sonra şarja taktım 30 dakika kadar bile şarjda kalmadı ve % 75 seviyesine geldi şarj. Normalden baya hızlı şarj olmuş, garip geldi umarım soruna yol açmaz.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Bende yukledim linkten. on kamerada portre modu var guzel olmus. Ufak tefek gorsel degisiklikleri var. Alarm ekraninin gorunumu degismis zamanlayiciya yeni ses efektleri eklenmis. Notlarda sesli not alma eklenmis ama sanirim oncedende vardi biraz degistirilmis olabilir. Mail uygulamasinda ufak degisiklikler var. Arama ekrani gorunumleri degismis. Kisayol ve ses ayari gorunumu degismis
Yuz tanima ve tam ekran denetimiyle alakali bisey yok. Guncellemeden cok detayli bi tema yuklemissin hissi verdi. Bosuna beklemisiz onca zaman anlasilan.

Hocam peki sizde de resimdeki gibi mi? Yani kilit ekranda bildirim geldiğinde içerik var ama bildirim çubuğunda ikon çıkmıyor mu?

Ekli dosyalar

• IMG_20180914_223651.jpg
    IMG_20180914_223651.jpg
    405,9 KB · Görüntüleme: 94
Üst Alt