Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

bayof61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bayram
Cihazım
mi 6
Konular
0
Mi 6 için MIUI 9 Global Stable Rom 9.5.8.0 --- MIUI 10 Global Stable 10.0.1.0
OTA Update Dosyası Link:

Romu Ota Üzerinden Miui 9 Global Stable 9.5.8.0 Kullanıcısı İseniz Sorunsuzca Yükleyebilirsiniz Hayırlı Uğurlu Olsun.
Rom 9.5.8.0 kararlı yükleyebilirim değil mi?

Erkan0113

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi note 2
Konular
0
Kardes sende Xiaomi
Gayet güzel geldi gözüme. Başka güncelleyen var mı yenilikleri beraber keşfedelim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kardes sende Xiaomi nin hangi modeli mevcut

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar şükür artık miui 10 tecrübesini edinebileceğiz. İndirip kurdum ama daha önce sürüm 9 dayken kullandığım temalar artık uyumsuz diyor. 10 temelarını nasıl elde edeceğiz yada temalar uygulamasına yüklenmesini mi bekleyeceğiz. Diğer bir hususta galiba face id gelmedi? Yani ben bulamadım.

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4
Arkadaşlar şükür artık miui 10 tecrübesini edinebileceğiz. İndirip kurdum ama daha önce sürüm 9 dayken kullandığım temalar artık uyumsuz diyor. 10 temelarını nasıl elde edeceğiz yada temalar uygulamasına yüklenmesini mi bekleyeceğiz. Diğer bir hususta galiba face id gelmedi? Yani ben bulamadım.
Cihazınız sıfırlandı mı hocam ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaslar evde değildim dışardaydım eve gelince wifiye bağlanınca hemen bildirim geldi güncelleme var diye tıkladıktan sonra otaya yönlendirdi ancak şuan güncelleme görünmüyor.
Sıkıntı nedir yada ne yapmam gerekir?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Galiba güncellemeyi geri çektiler bana da gelmedi sabahtan beridir güncelleyiciden kontrol etmekten şarjım %50 kaldı.

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
Mi 6 için MIUI 9 Global Stable Rom 9.5.8.0 --- MIUI 10 Global Stable 10.0.1.0
OTA Update Dosyası Link:

Romu Ota Üzerinden Miui 9 Global Stable 9.5.8.0 Kullanıcısı İseniz Sorunsuzca Yükleyebilirsiniz Hayırlı Uğurlu Olsun.
Sayın hocam ben rom işlerinden anlamıyorum. Mi 6 cihazımda 9.5.8.0 kararlı rom yüklü. Verdiğiniz linkten update dosyasını indirdikten sonra nasıl kurmamız gerekir? Yanlış birşey yapıp cihazımin brick olmasından korkuyorum. Yada biraz daha beklersem güncelleme bana otomatik olarak gelir mi,? Daha önceki güncellemeleri öyle kurmuştum.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Sayın hocam ben rom işlerinden anlamıyorum. Mi 6 cihazımda 9.5.8.0 kararlı rom yüklü. Verdiğiniz linkten update dosyasını indirdikten sonra nasıl kurmamız gerekir? Yanlış birşey yapıp cihazımin brick olmasından korkuyorum. Yada biraz daha beklersem güncelleme bana otomatik olarak gelir mi,? Daha önceki güncellemeleri öyle kurmuştum.
Hocam dosyayı indirdikten sonra güncelleyiciye girip, sağ üstteki 3 noktadan güncelleme paketini seçin diyip indirdiğiniz dosyayı gösterin oradan sonra güncelleme yapacaktır. rom oto dan gelmemişse yazılımdan kaynaklı hata olabilir geri çekmiş olabilirler. normal şartlarda otomatik olarak gelmesi gerekli ben bu yüzden beklemeyi tercih ediyorum. bekleyelim biraz daha gelmezse artık çaresine bakacağız.

Üst Alt