Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
21
Whatsapp bildirim sayisi sizdede 2 ye sabit mi hic degismiyor.

Demirli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demirli
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Whatsapp bildirim sayisi sizdede 2 ye sabit mi hic degismiyor.
2 ye sabit değil ama kaç kişiden mesaj gelirse gelsin kendi de üzerine +1 ekliyor. 3 kişiden mesaj geldiyse 4 gösteriyor

Rebbel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurullah
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım bir gün sonra telefonda takilmalar olmaya başladı sinir bozuyor kilitleyip açınca düzeliyor bı bilgisi olan varmı???

ptcuye41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
-
Konular
0
Merhabalar,
9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum. 10.0.1.0 sürümüne güncelleyeceğim. Daha önce yedekleme yapmadım. Yedekleyip, telefonu sıfırlayıp öyle kurmak istiyorum.
Yedeklemeyi ve sıfırlamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda ayrıntılı bir rehber var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim tarif ederseniz sevinirim.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Cihazınızda root ve twrp varmı ?
Merhabalar,
9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum. 10.0.1.0 sürümüne güncelleyeceğim. Daha önce yedekleme yapmadım. Yedekleyip, telefonu sıfırlayıp öyle kurmak istiyorum.
Yedeklemeyi ve sıfırlamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda ayrıntılı bir rehber var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim tarif ederseniz sevinirim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Kabaca hocam cihaz mi recovery yle gelir fakat mi recovery yeni romlar yüklenmesine izin vermez mi recovery yerine yüklenen revovery ye twrp denir .. şimdi sizde twrp olmadığını düşünerek ota üzerinden gelen güncellemeyi yapmanız veri kaybına yol açmaz diye biliyorum ama yinede yedek almak isterseniz rehberinizi g mail veya mi hesabı fotoğraflarınızı google fotoğraflar dosya müzik veya pdf lerinizi otg ile flash diske veya direk pc ye yedekleyebilirsiniz ..
Root yok. Twrp ne onu bilmiyorum.

ptcuye41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
-
Konular
0
Kabaca hocam cihaz mi recovery yle gelir fakat mi recovery yeni romlar yüklenmesine izin vermez mi recovery yerine yüklenen revovery ye twrp denir .. şimdi sizde twrp olmadığını düşünerek ota üzerinden gelen güncellemeyi yapmanız veri kaybına yol açmaz diye biliyorum ama yinede yedek almak isterseniz rehberinizi g mail veya mi hesabı fotoğraflarınızı google fotoğraflar dosya müzik veya pdf lerinizi otg ile flash diske veya direk pc ye yedekleyebilirsiniz ..

Cevabınız için çok teşekkürler hocam. Benim düşüncem veri kaybından çok telefonun stabil çalışmasıyla ilgili. Telefonun ayarlarını, uygulama şifrelerini, wifi şifrelerini vs. yedeklemek için bir yöntem var mı?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Cevabınız için çok teşekkürler hocam. Benim düşüncem veri kaybından çok telefonun stabil çalışmasıyla ilgili. Telefonun ayarlarını, uygulama şifrelerini, wifi şifrelerini vs. yedeklemek için bir yöntem var mı?
Mi cloud da wifi ayarları yedeklenebiliyor uygulama şifrelerinden kastınız instagram facebook gibi platformların hesap giriş şifresiyse ben onları elektronik ortam dışında bir yere yazıyorum ama isterseniz notlarınıza kaydedip notları mi cloud la yedekleyebilirsiniz .. ama kastınız uygulama kilidiyse o konu hakkında bilgim yok ben parmak izini yeterli bulduğumdan o ayarlara hiç girmedim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt