- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 0
Bendeki global sürüm hocamBen beta kullanıyorum. İçeriği gizle seçili mi sizde de ?
Bendeki global sürüm hocamBen beta kullanıyorum. İçeriği gizle seçili mi sizde de ?
2 ye sabit değil ama kaç kişiden mesaj gelirse gelsin kendi de üzerine +1 ekliyor. 3 kişiden mesaj geldiyse 4 gösteriyorWhatsapp bildirim sayisi sizdede 2 ye sabit mi hic degismiyor.
Merhabalar,
9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum. 10.0.1.0 sürümüne güncelleyeceğim. Daha önce yedekleme yapmadım. Yedekleyip, telefonu sıfırlayıp öyle kurmak istiyorum.
Yedeklemeyi ve sıfırlamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda ayrıntılı bir rehber var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim tarif ederseniz sevinirim.
Root yok. Twrp ne onu bilmiyorum.Cihazınızda root ve twrp varmı ?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Root yok. Twrp ne onu bilmiyorum.
Cevabınız için çok teşekkürler hocam. Benim düşüncem veri kaybından çok telefonun stabil çalışmasıyla ilgili. Telefonun ayarlarını, uygulama şifrelerini, wifi şifrelerini vs. yedeklemek için bir yöntem var mı?Kabaca hocam cihaz mi recovery yle gelir fakat mi recovery yeni romlar yüklenmesine izin vermez mi recovery yerine yüklenen revovery ye twrp denir .. şimdi sizde twrp olmadığını düşünerek ota üzerinden gelen güncellemeyi yapmanız veri kaybına yol açmaz diye biliyorum ama yinede yedek almak isterseniz rehberinizi g mail veya mi hesabı fotoğraflarınızı google fotoğraflar dosya müzik veya pdf lerinizi otg ile flash diske veya direk pc ye yedekleyebilirsiniz ..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi cloud da wifi ayarları yedeklenebiliyor uygulama şifrelerinden kastınız instagram facebook gibi platformların hesap giriş şifresiyse ben onları elektronik ortam dışında bir yere yazıyorum ama isterseniz notlarınıza kaydedip notları mi cloud la yedekleyebilirsiniz .. ama kastınız uygulama kilidiyse o konu hakkında bilgim yok ben parmak izini yeterli bulduğumdan o ayarlara hiç girmedimCevabınız için çok teşekkürler hocam. Benim düşüncem veri kaybından çok telefonun stabil çalışmasıyla ilgili. Telefonun ayarlarını, uygulama şifrelerini, wifi şifrelerini vs. yedeklemek için bir yöntem var mı?