Şimdi şunda anlaşalım. Tüm dosyalar zaten cihazın içindeydi diyorsunuz. 1. adımı yaptığınız anda tüm dosyalar telefonun hafızasından silinir ? Önce telefondaki herşeyi silecek tüm partitionları tekrardan düzenleyeceksiniz. Bunu yaptığınızda ana bellek bomboş bir hal alır. daha sonra ROM u telefona atacaksınız ve TWRP ile kuracaksınız. Kurulum bitince reboot yapmayacaksınız, dalvik cache de yapmayacaksınız. lazy i telefona atacaksınız ve bu sefer bunu kuracaksınız. en son reboot...
Eğer hala bu dediklerimi adım adım yapıyor ve bir sorun yaşıyor iseniuhtemelen TWRP nizde sorun var demektir. Fastboot modunda ( adım adım kurulum ) bir kurulum yapmanız faydanıza olacaktır...
Siz sonradwn atın dosyalari diyorsunuz anladım şuan elimde pc yok ama en geç sabah dediğiniz gibi deneyip sonucu yazarım. Yalnız 1. Adım da tüm dosyalar storage seçeneğini seçtiğimizde gitmiyor mu? Ben 4seçeneği seçtim yaptım ama bu işlem sistemi temizliyor benim bildiğim, dediğiniz gibi storage ve otg hariç hepsini seçip yapıyorum
Eğer hersey silinmeli diyorsaniz sabah storage seçeneğini de seçerim yaparken
( Mümkün ise Sizin Twrp nizin de linkini stabilirseniz sevinirim dediginiz gibi de olmaz sa onu kurarım )
[doublepost=1523091098,1523033198][/doublepost]
mavisular buradamısınız hocam?
-
tamam sağolun hocam, rom açıkçası şuan pek düzgün gibi durmuyor ama yüklü temalar vs. stock da daha iyi gibiydi, ama biraz düzenlersem olur sanırım. Rom da root var diye okumuştum nereden açıyoruz bunu acaba? eğer yok ise de ben magisk flaşlicam
[doublepost=1523096582][/doublepost]epicRom denedim az önce, ilginçtirki oda açılmadan direk recovery e atıyor şuan, belki onada lazy gerekiyıdur dedim onu atarak denedim bide aynı sonuç, Twrp de mi sıkıntı ne artık bilmiyorum ama. son olarak yine pro romu kurdum o açılıyor en azından artık