Yapabilirsiniz hocam ama twrp yüklenmişken eu roma'da geçmenizi şiddetle tavsiye ederim.Teşekkürler dostum...ben eu romu yüklemeden miui 10 global beta'da bu dediklerinizi yapabilir miyim?
Bide Boyle deneyin. Yeni paylaşıldıhocam aynı sekilde yaptım fakat twrp yüklenirken no such file or directory hatası alıyoum dosyanın adınıda değistirdim aynı sekilde dosyayada kopyaladım ama yüklemyor
Teşekkür ederim hocam yeni canavar telefonunuz hayırlı olsunEmeğinize sağlık. Twrp, magisk, gcam, allin sahne modları, dolby atmos yükledim. Resmen telefon canavar gibi oldu. Güncel bir çok telefonla yarışır hale geldi bizim emektar mi 6.
Daha önce açtığım postta bunu dile getirmek istemiştim ama bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Konuya vakıf bir kişinin böyle bir çalışma yapması daha çok kabul gördü.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Size bir konuda daha danışmak istiyorum.Teşekkür ederim hocam yeni canavar telefonunuz hayırlı olsun
Size bir konuda daha danışmak istiyorum.
Twrp ile yedek aldığımda tüm seçenekleri işaretleyip yedek aldım. Aynı yedeği bir daha mı aldlm ne yaptım bilemiyorum 36gb lık veri yedekledi
Bu yedek yüzünden telefonun hafızası 64gb olduğu için sadece 6gb.lık boş alan kaldı. Ben de bu yedeği bilgisayara atıp telefondaki yedeği sildim. Herhangi bir olumsuz durumda pcdeki yedeği geri yükleyebilir miyim?
Titanium Backup gibi başka bir program mı kullanmalıyım?
Herhangi bir olumsuz durumda backup klasörünü bilgisayardan telefondaki twrp klasörüne atarsınız herhangi bir sorun olmaz. Ama bir kaç gün önce twrpden aldığım data yedeğini geri yükleyemedim. Uygulamalarımı tekrar yüklemek zorunda kaldım. Twrp yedeğine ek olarak titanium backup programından da yedek almanızı tavsiye ederim.Size bir konuda daha danışmak istiyorum.
Twrp ile yedek aldığımda tüm seçenekleri işaretleyip yedek aldım. Aynı yedeği bir daha mı aldlm ne yaptım bilemiyorum 36gb lık veri yedekledi
Bu yedek yüzünden telefonun hafızası 64gb olduğu için sadece 6gb.lık boş alan kaldı. Ben de bu yedeği bilgisayara atıp telefondaki yedeği sildim. Herhangi bir olumsuz durumda pcdeki yedeği geri yükleyebilir miyim?
Titanium Backup gibi başka bir program mı kullanmalıyım?