Teşekkürler hocam sıkıntısız halletmeniz beni sevindirdi. Şu noktada anlamakta zorlandım dediğiniz bir yer varmıydı hocam anlaşılır şekilde düzeltmeye çalışayım. Sizin geri bildirimleriniz ile daha güzel bir konu olacak İnşallah.bakivrd44 emeğine sağlık kardeşim çok faydalı bir paylaşım olmuş. Tek seferde pürüz çıkmadan halloldu
Ayarlarda gözükmez video kısmına geldiğinizde sol üstte yazar hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format data yaptıktan sonra reboot/recovery yapıp denermisiniz hocam?
All in one modülü yükledinizmi hocam?gcam çalışmıyor hocam önerebileceğiniz başka bir yol mevcut mu? ne kadar kurduysam açılırken her seferinde uygulama hemen kapanıyor.
+ işaretine bastığımda öyle bir seçenek çıkmıyor hocam doğrudan hafızaya erişiyor yanlış bir şey yaptım sanırım daha öncesindeAll in one modülü yükledinizmi hocam?
Hocam öncelikle google kamera spoylerında bulunan all in one modülünü verilen linkten cihazınıza indirin. Magisk uygulamasını açın/3 çizgi/modüller/+ işaretine basın karşınıza dosya yöneticisi gibi bir şey gelecektir. Buradan all in one isimli zip dosyasını bulup seçin. Yükleme tamamlandıktan sonra telefonu yeniden başlatın.+ işaretine bastığımda öyle bir seçenek çıkmıyor hocam doğrudan hafızaya erişiyor yanlış bir şey yaptım sanırım daha öncesinde
çok teşekkür ediyorum dikkatli bakmadan bulaşmışım bu işe, all in one modülünü indirmeden yapmaya çalışıyormuşum. şimdi tamamlandıHocam öncelikle google kamera spoylerında bulunan all in one modülünü verilen linkten cihazınıza indirin. Magisk uygulamasını açın/3 çizgi/modüller/+ işaretine basın karşınıza dosya yöneticisi gibi bir şey gelecektir. Buradan all in one isimli zip dosyasını bulup seçin. Yükleme tamamlandıktan sonra telefonu yeniden başlatın.