Yardım Mİ 6 Hepsiburadada Gözüktü

nekoemirhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Zenfone GO
Konular
5
Merhabalar, geçen gün hepsiburada da dolaşırken gördüm Mi6 ön sipariş adı altında 64gb ve 128gb modellerin ikisinede 3000tl indirimli olarak 2500tl fiyat biçilmiş ne düşünüyorsunuz?

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
arkadaşlar h.burada com dan mı alsam mi6 yı yoksa gittigidiyor dan cep port dan mı alsam imeil kayıtları nasıl oluyor acaba kendilerimi atıyor yoksa yasal kayıtmı yaptırlıyor
yasal imei yapılıyor

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
arkadaşlar h.burada com dan mı alsam mi6 yı yoksa gittigidiyor dan cep port dan mı alsam imeil kayıtları nasıl oluyor acaba kendilerimi atıyor yoksa yasal kayıtmı yaptırlıyor
yasal imei yapılıyor

Oyla:

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
yasal imei yapılıyor
Arkadaslar bugun hepsiburada dan 64 gb lik mi6 aldim hepsiexpress kargoyla aksamina elime ulasti. Ilk izlenimim cihaz tek kelime ile mukemmel. Tasarim harikasi resmen. Buradaki arkadaslarin soyledikleri gibi var. Sadece biraz agir o kadarda olsun. Delta servis garantisiyle geldi. Ufak bi turkce kullanma kilavuzuda vardi. Sarj icin donusturucude cikti. 7.1 android guncellemesiyle geldi. Miui surumude 8.2.0 olan surumuydu. Kurulumu yapinca hemen guncelleme aldi son global surum 8.2.2. Oldu an itibariyle sarja taktim. Yanliz dostlarim size birsey sormak istiyorum. Ben simdi e devlet uygulamamdan hemen bakmak istedim kayit durumuna e mail sorgula kismindan kutu uzerindeki iki email noyuda yazdim ikisinde de kayit bulunamadi yazisiyla karsilastim. Sizce durum nedir. :/ biraz canimi sikti bu durum isin dogrusu. Ama telefona bayildim resmen. Acilen kilif ve jelatin falan almam gerektigini hissediyorum su an.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaslar bugun hepsiburada dan 64 gb lik mi6 aldim hepsiexpress kargoyla aksamina elime ulasti. Ilk izlenimim cihaz tek kelime ile mukemmel. Tasarim harikasi resmen. Buradaki arkadaslarin soyledikleri gibi var. Sadece biraz agir o kadarda olsun. Delta servis garantisiyle geldi. Ufak bi turkce kullanma kilavuzuda vardi. Sarj icin donusturucude cikti. 7.1 android guncellemesiyle geldi. Miui surumude 8.2.0 olan surumuydu. Kurulumu yapinca hemen guncelleme aldi son global surum 8.2.2. Oldu an itibariyle sarja taktim. Yanliz dostlarim size birsey sormak istiyorum. Ben simdi e devlet uygulamamdan hemen bakmak istedim kayit durumuna e mail sorgula kismindan kutu uzerindeki iki email noyuda yazdim ikisinde de kayit bulunamadi yazisiyla karsilastim. Sizce durum nedir. :/ biraz canimi sikti bu durum isin dogrusu. Ama telefona bayildim resmen. Acilen kilif ve jelatin falan almam gerektigini hissediyorum su an.
Hb mi6'yı 2.100 ₺'den satıyor! Xiaomi'ye yazık oluyor

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sagol kardesim. Kusurabakma diger konuyu incelemeden mj yazmisim buraya :/
Rica ederim...olur öyle şeyler....Güle güle kullanın İnşallah...

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
arkadaslar sunu bi turkiye olarak dogru yazamadik e mail elektronik postanin kisaltmas imei de uluslar arasi takip kodunun kisaltmasi arada hem harf hem telafuz farki varken israrla emei(imei):P ile email i ayni yerde yaziyoruz babamda dahil buna

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
arkadaslar sunu bi turkiye olarak dogru yazamadik e mail elektronik postanin kisaltmas imei de uluslar arasi takip kodunun kisaltmasi arada hem harf hem telafuz farki varken israrla emei ile email i ayni yerde yaziyoruz babamda dahil buna
emei derken?haha--haha--haha--

Oyla:
Üst Alt