Yardım Mİ 6 Hepsiburadada Gözüktü

nekoemirhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Zenfone GO
Konular
5
Merhabalar, geçen gün hepsiburada da dolaşırken gördüm Mi6 ön sipariş adı altında 64gb ve 128gb modellerin ikisinede 3000tl indirimli olarak 2500tl fiyat biçilmiş ne düşünüyorsunuz?

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
Piyasaya gore oyle fakat kayit isinin garantisi ve hepsi buradanin guvencesini dusununce satilacagindan suphem yok. Gerci cihazin orjinal global romla turkce olarak gelmesi ya da fake romlami gelecegi daha onemli bence.

Oyla:

trametes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
Birkaç xiaomi fanı hariç kimse 2500 vermez. Bizler xiaomi nin kaliteli bir marka olduğunu biliyoruz ama toplumun %90'nın xiaomi den haberi yok. O nedenle gider s7, p10 plus, g6 alırlar ama xiaomi ye 2500 kimse vermez.

Bende mi6 alacağım ama 2200-2500 verecek kadar enayi değilim

Oyla:

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
Birkaç xiaomi fanı hariç kimse 2500 vermez. Bizler xiaomi nin kaliteli bir marka olduğunu biliyoruz ama toplumun %90'nın xiaomi den haberi yok. O nedenle gider s7, p10 plus, g6 alırlar ama xiaomi ye 2500 kimse vermez.

Bende mi6 alacağım ama 2200-2500 verecek kadar enayi değilim
Fiyat performans anlaminda dusundugun zaman bu fiyat bile iyi 3500 4000 tl lik telefonlarla yarisiyor. Fakat dedigine katiliyorum sonucta bilinmedigi icin kimse o parayi vermek istemez. Telefonun cindeki satis fiyatini dusununce 1400 1700 tl arasi desek belki kari cok fazla bu fiyattan. Citayi dusurup 64 gb i hb dan 2100 den almak isteyen olursada tercih meselesi. Guveniler olmasini onemseyebilirler. Gerci forumda bilinen guveniler satis yapan arkadaslarda var sen ben ve xiaomi i bilenler biliyor fakat herkes bilmeyebilir xiaomi telefonunu almak isteyip ilgilenenler bahsediyorum. O yuzden 1900 tl degilde 200 tl daha fazla vereyim hb dan alirim diyenlerinde olacagini dusunuyorum sahsen

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
daha şimdi baktım sadece 128lik modeli için 3000 tl den düşümlü 2500 fiyat var..64 lük model 2099 tl ön sipariş.. 128 lik için bişey diyemem ama bence piyasa göre abartılı bir fiyat değil 64 lüğü

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
daha şimdi baktım sadece 128lik modeli için 3000 tl den düşümlü 2500 fiyat var..64 lük model 2099 tl ön sipariş.. 128 lik için bişey diyemem ama bence piyasa göre abartılı bir fiyat değil 64 lüğü
Bence de çok abartılı değil...ama 1-2 Ay sonra çok daha uygun fiyatlardan alınabilinecektir mutlaka

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
Bence de çok abartılı değil...ama 1-2 Ay sonra çok daha uygun fiyatlardan alınabilinecektir mutlaka

mutlaka hocam dediğiniz gibi düşer ..de mi 6 nın fiyatını o kadar konuştular ki hala konuşuyorlar yok çinde şu kadar bu kadar..arkadaşlar xiaominin duyuru fiyatında sanıyor çinde..bide türkiyedeki telefon vergilerinde ya haberleri yok yada tecahülü arif yapmayı çok seviyorlar nod~~

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
mutlaka hocam dediğiniz gibi düşer ..de mi 6 nın fiyatını o kadar konuştular ki hala konuşuyorlar yok çinde şu kadar bu kadar..arkadaşlar xiaominin duyuru fiyatında sanıyor çinde..bide türkiyedeki telefon vergilerinde ya haberleri yok yada tecahülü arif yapmayı çok seviyorlar nod~~
Benim Cihazın Fiyatı mesela, eğer Mi Store'da bulabilse idik, 220 USD, 128 GB olanı ise 265 USD...ama maalesef geldiği gibi tükendiği için başka Satıcılarda Karaborsa oluyor....İllaki daha yüksek Fiyattan almak zorunda kalıyorsunuz, eğer istiyorsanız....Resmi Ithalatçi olsa, Yüksek miktarlarda iskontolu alacak, ancak bu sefer de Ülkemizin Vergi, Harç vs olayları İşin içine giriyor ve Fiyat bir hayli yükseliyor....
Herşeye rağmen, Xiaomi Cihazları F/P Canavarları...( şimdiye kadar en azından öyledi...ilerleyen zamanlarda ne olur, hep birlikte göreceğiz...)

Oyla:
Üst Alt