Mı 6 global rom çıktı sanırım

Mi5emrah

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Sabah sabah gözlerime inanamadim. Doğru mu bu

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Evet mi6 için global rom yayınlandı hayırlı olsun mi6 kullanıcılarına.
Merhaba bunu twrp ile direkt kuralım mı yada temiz kurulum için öneriniz var mı ? Android'de biraz yeni sayılırım kararsız kaldım flashlamadan önce.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba bunu twrp ile direkt kuralım mı yada temiz kurulum için öneriniz var mı ? Android'de biraz yeni sayılırım kararsız kaldım flashlamadan önce.

Rom yen çıktı deneyen arkadaşlar yok henüz yani romda hata var mı bilemiyorum ama hata olacağını sanmıyorum.Cihazınızda twrp yüklü ise temiz kurulum yapın.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Rom yen çıktı deneyen arkadaşlar yok henüz yani romda hata var mı bilemiyorum ama hata olacağını sanmıyorum.Cihazınızda twrp yüklü ise temiz kurulum yapın.
Twrp yüklü direkt kurulum yapmadan önce yapmamız gereken bişey var mı?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hepsiburada.com bence global rom ile satışa çıkarır. Daha önceden yüklenmiştir diye tahmin ediyorum

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Twrp yüklü direkt kurulum yapmadan önce yapmamız gereken bişey var mı?

İndirdiğiniz rom dosyasını telefonunuzun hafızasına atın sonrasında twrp'yi açın ve ''Wipe'' ye tıklayın ardından ''Advenced Wipw'' ı tıklayın açılan pencerede ''İnternel stroge'' dışındaki tüm seçenekleri işaretleyin ve alttaki butonu soldan sağa doğru çekin.Temizlik işlemi bittikten sonra geri tuşuyla twrp ana ekranına dönün ve ''İnstall'' seçeneğini tıklayıp cihaza kopyaladığınız global rom dosyasını seçip alttaki butonu soldan sağa doğru çekip yükleme işlemini başlatın.Yükleme bittikten sonra Wipw ceche/dalvik yapın ve sonrasında sistemi başlatın.Kurulum biraz uzun sürebilir sabırla bekleyin teleşlanmayın.Cihazınızın tüm ayarları ve yüklü uygulamalar silinecektir yeniden programları yüklemeniz ve ayarlarınızı yapmanız gerekecek.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
İndirdiğiniz rom dosyasını telefonunuzun hafızasına atın sonrasında twrp'yi açın ve ''Wipe'' ye tıklayın ardından ''Advenced Wipw'' ı tıklayın açılan pencerede ''İnternel stroge'' dışındaki tüm seçenekleri işaretleyin ve alttaki butonu soldan sağa doğru çekin.Temizlik işlemi bittikten sonra geri tuşuyla twrp ana ekranına dönün ve ''İnstall'' seçeneğini tıklayıp cihaza kopyaladığınız global rom dosyasını seçip alttaki butonu soldan sağa doğru çekip yükleme işlemini başlatın.Yükleme bittikten sonra Wipw ceche/dalvik yapın ve sonrasında sistemi başlatın.Kurulum biraz uzun sürebilir sabırla bekleyin teleşlanmayın
Teşekkür ederim son bişey daha ben şimdi bir sürü uygulama yükledim yedeği en basit nasıl alabilirim cihazım şuan root lu

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Teşekkür ederim son bişey daha ben şimdi bir sürü uygulama yükledim yedeği en basit nasıl alabilirim cihazım şuan root lu

Ayarlar>Ek ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Yerel yedekler'e tıklayın ve altta bulunan ''Yedekleye'' tıklayın açılan ekranda sistem ve Uygulamalar seçenekleri var onları seçip yedekle derseniz telefon hafızasına yedekleme yapabilirsiniz.

Evren026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
5S - Mi6
Konular
1
Rootlu yedeği geri yüklerken sıkıntı yaşamayız dimi neyse deneyelim. Tekrardan saolun hocam.

Üst Alt