- Adım
- Ezio
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 13
shade yok.link verebilirmisin hocam birde notification shade varmı romda?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
shade yok.link verebilirmisin hocam birde notification shade varmı romda?
Hocam yüklerken hata veriyor yüklenmiyorFlaşlamanız yeterli. Mi6 dışındaki cihazlar yedek alıp deneyebilir.
Yüklersem resimleri atarımHocam bu temanın görselini bulup inceleme imkanı var mı acaba?
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Ben yükledim sıkıntısız şekilde ancak kilit ekranı değişmiyor. Yani varsayilan kilit ekranı.Yüklersem resimleri atarım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp sürümü nedir sizde. Benim bahsettim temada ekran kilidi farklı saat ortada xda da Çin oreo da var yükleyip baka bilirsiniz. Tema. Yapımcısi xioami gözüküyor hatta farklı bölgelerde kendine has temalar da gördüm. Bakmak lazımBen yükledim sıkıntısız şekilde ancak kilit ekranı değişmiyor. Yani varsayilan kilit ekranı.
O kılıt ekranı degıstıgı ıcın oyle. Ilerıde romlar o sekılde olacak. Tema hareketlı benım paylastıgımda.Twrp sürümü nedir sizde. Benim bahsettim temada ekran kilidi farklı saat ortada xda da Çin oreo da var yükleyip baka bilirsiniz. Tema. Yapımcısi xioami gözüküyor hatta farklı bölgelerde kendine has temalar da gördüm. Bakmak lazım
Ben mi5 de denedim hocam. Zcz twrp var. Ayrıca iconlardan başka değişen hiç bişey olmadı. Bende default temaya geri döndüm.Twrp sürümü nedir sizde. Benim bahsettim temada ekran kilidi farklı saat ortada xda da Çin oreo da var yükleyip baka bilirsiniz. Tema. Yapımcısi xioami gözüküyor hatta farklı bölgelerde kendine has temalar da gördüm. Bakmak lazım