- Adım
- serhat
- Cihazım
- iphone 7
- Konular
- 8
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hadi bakalım...
Fazla değişiklik beklemeyelim, bildiğimiz miui 9 arayüzü. Taban değişti ve Oreo oldu. İlk sürüm olduğu için acele etmeyin. Gün içinde geçiş yapıp buradan gelişlemeri paylaşacağım.
android yükseldiği için geçiş yaparken veri kaybı yaşar mıyız?
Çin Rom'u baz aldığım için birebir alt yapı o şekilde gelecek.Hakan Hocam Çin romundaki değişiklikler doğal olarak Mi 6 için MİUİ TR'ye de yansır değil mi ?
Benim üstten mesajlara girmeden cevap verme özelliği gitmiş keşke bu önceki sürüme geri donebilsem betaya...senin için önemli değilse mesaj olayı bence geçebilirsinGlobal betadayım mi6 oreo güncellemesini akşama evde kurmayı düşünüyorum bekleyelim mi kuralım mı kuran arkadaşlar yorum yazabilir mi teşekkürler
Hocam enson Çin alfa da bir tema vardı kilit ekranı filan değişik onu sistemden almamız mümkün mü benim de çok hoşuma gitmişti. Sanırım bahsettiniz tema benim dediğim tema ile aynı.Çalışmasını yaptığım Çin Rom'una bakarak. Global Rom hiç gelişmemiş. Çin Rom'da aşırı gelişme ve değişiklikler var. Kilit ekranı olsun, eklenen yeni tema Çin Rom'unda daha güzel
[doublepost=1515748466,1515748439][/doublepost]
Yok