Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Bana WhatsApp bildirimleri arka planda çalışmasına rağmen gelmiyor. Programı açınca geliyor. Böylelikle acil olan durumlarda kaçırıyorum. Sizde de mi böyle?

"Ayarlar>Pil & performans>Uygulamaları seçin" kısmında Whatsapp seçtikten sonra "Kısıtlama yok" seçtin mi?

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
"Ayarlar>Pil & performans>Uygulamaları seçin" kısmında Whatsapp seçtikten sonra "Kısıtlama yok" seçtin mi?
Aynen onu da seçtim bütün bildirimleri de açtım. Arka planda WhatsAppi kilitledim yine de geç geliyor.

genji35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
mi 6
Meslek
Elk-Elktrnk.Müh
Konular
0
Aynen onu da seçtim bütün bildirimleri de açtım. Arka planda WhatsAppi kilitledim yine de geç geliyor.
Ayarlar - > yüklü uygulamalar kısmından bu ayarı aktif ettiniz mi?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Mi6
Konular
0
İlk indirdiğimde böyle bir hata vermemişti. Yediklerimi alıp tekrar kurmaya çalıştım 3 noktadan ama bu sefer böyle bir hata veriyor. Nedendir bilen varmı arkadaşlar. Rootsuz mi 6 cihazım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ayni sorun bende de oldu . Çözümü nedir.

genji35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
mi 6
Meslek
Elk-Elktrnk.Müh
Konular
0
Ayni sorun bende de oldu . Çözümü nedir.
Bende de olmuştu aynı sorun. Güncelleme dosyasını silip tekrar indirdim sorunsuz bi şekilde yüklendi.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Bir de bunları deneyebilirmisiniz.
Ayarlar/İzinler/Diğer İzinler/Whatsapp burdaki yeşil işaretli kutucuklara basıp Kabul et/reddet işlemini önce reddet sonra kabul et yapın.
Ayrıca bu Diğer izinler bölümünde İki sekmeden oluşuyor burda yana kaydırarak İzinler sekmesinde Kilid ekranında görüntüle yazan yazıya tıklayıp kontrol edin Whatsapp yeşil kutucuğu işaretlimi diye.
Bundan sonra Ayarlar/İzinler/Otomatik Başlatmada Whatsapp uygulamasını aktif ise pasif edip tekrar aktif edin.
Whatsapp bildirimleri veya diğer SMS/Uygulama güncelleme uyarıları için Ayarlar/Kilit ekranı&parola da Kilit ekranını bildirimler için uyar yazısını günlük kullanımıza göre aktif yada pasif edin.
Ayarlar/Yüklü Uygulamalar'a girerek Whatsapp uygulamasını bulun ve burdan açılan menüde Whatsapp uygulaması altında Otomatik Başlatma/Uygulama izinler/Diğer İzinler vb. şeyler yazar.
Burda Bildirimler yazısı olacak ona girip burda olan Bildirimleri göster/Uygulama ikon işareti vb. alt seklemeleri olan Grup bildirimleri Mesaj bildirimleri gibi yazılar var.
Onlara tek tek girip kontrol edin aktif mi değil mi diye.
Sonra Whatsapp üzerinden telefonunuzun ekranı kapalıyken Mobil veriye bağlı veya Wifi üzerinden bağlıyken Whatsapp uygulamasına başka telefon numarası üzerinden mesaj atarak deneyebirmisiniz.
Düzeldi mi sorununuz diye.

Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın sorununuz tamamen çözülsün diye.

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
tgz dosyasını indirdim ama güncelleme paketini seçince dosyayı klasörde göremiyorum.ne yapmam lazım

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
tgz dosyasını indirdim ama güncelleme paketini seçince dosyayı klasörde göremiyorum.ne yapmam lazım
Tgz fastboot dan yüklenen sürüm zip olanı indirip deneyin

Üst Alt