Aynen onu da seçtim bütün bildirimleri de açtım. Arka planda WhatsAppi kilitledim yine de geç geliyor.
Bir de bunları deneyebilirmisiniz.
Ayarlar/İzinler/Diğer İzinler/Whatsapp burdaki yeşil işaretli kutucuklara basıp Kabul et/reddet işlemini önce reddet sonra kabul et yapın.
Ayrıca bu Diğer izinler bölümünde İki sekmeden oluşuyor burda yana kaydırarak İzinler sekmesinde Kilid ekranında görüntüle yazan yazıya tıklayıp kontrol edin Whatsapp yeşil kutucuğu işaretlimi diye.
Bundan sonra Ayarlar/İzinler/Otomatik Başlatmada Whatsapp uygulamasını aktif ise pasif edip tekrar aktif edin.
Whatsapp bildirimleri veya diğer SMS/Uygulama güncelleme uyarıları için Ayarlar/Kilit ekranı&parola da Kilit ekranını bildirimler için uyar yazısını günlük kullanımıza göre aktif yada pasif edin.
Ayarlar/Yüklü Uygulamalar'a girerek Whatsapp uygulamasını bulun ve burdan açılan menüde Whatsapp uygulaması altında Otomatik Başlatma/Uygulama izinler/Diğer İzinler vb. şeyler yazar.
Burda Bildirimler yazısı olacak ona girip burda olan Bildirimleri göster/Uygulama ikon işareti vb. alt seklemeleri olan Grup bildirimleri Mesaj bildirimleri gibi yazılar var.
Onlara tek tek girip kontrol edin aktif mi değil mi diye.
Sonra Whatsapp üzerinden telefonunuzun ekranı kapalıyken Mobil veriye bağlı veya Wifi üzerinden bağlıyken Whatsapp uygulamasına başka telefon numarası üzerinden mesaj atarak deneyebirmisiniz.
Düzeldi mi sorununuz diye.
Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın sorununuz tamamen çözülsün diye.