Evet ben kurdum. Kilit de açık değil. Sadece tüm veriler siliniyor. Başka da bir sorun olmuyor. Yedek almanız yeterli.arkadaşlar root atmadan 10u kurabiliyor muyuz
Global beta da twrp kurulu ise ota gelir yüklemez sonrasında rom full twrp den yüklenecek şekilde gelir bu hep böyledir.. Son sürüm twrp dediniz gibi kalıcı oluyor sanırım düzeltme yaptılarBen de güncelledim güzel duruyor. Twrp ve magisk ile ilk defa beta güncellemesi yaptım. Artırımlı 120 MB zipi twrp hata verdi sonra tekrar denediğimde 1,6 GB tam rom paketini otomatik kendisi indirdi ve twrpden yükledi. Ama sonra tabi magisk ve twrp gitti.
Sonra bootlader ekranından twrp yi tekrar yükledim. Ve açılır açılmaz magisk flaslayinca hem root tekrar geldi hem de twrp tekrar kalıcı oldu.![]()
teşekkürler indirip kurayım o zamanEvet ben kurdum. Kilit de açık değil. Sadece tüm veriler siliniyor. Başka da bir sorun olmuyor. Yedek almanız yeterli.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme ekranından paket seçerek yüklenebilir. Yedek almayı unutmayın tamamen sıfırlanıyor.teşekkürler indirip kurayım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncelleme ekranından paket seçerek yüklenebiliyor mu yoksa fastboot olarak mı yükleme gerekiyo
teşekkürlerGüncelleme ekranından paket seçerek yüklenebilir. Yedek almayı unutmayın tamamen sıfırlanıyor.
Hayır haftalık gelir. Bundan sonraki 8.7.12 olur muhtemelenCuma günleri güncelleme geliyor diye okumuştum. Ancak bana dün geldi. Bu gün de güncelleme gelecek mi acaba.