Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
güncellemeyi indirdim üç noktadan yükledim telefon kapanıp açıldı ama ekranda arka planda sim pin girme yeri üst kısımda ise this device is locked yazıyor. altında active this device ve open wifi settings yazıyor. active yerinde şifre yazmak için klavye açılıyor ama wifi yerinde şifre girmek için klavye açılmıyor. ayrıca wifi olmadığı içinde active yerinde mi hesabımın şifresini girsemde online olmadığı için active etmiyor. ne yapmam lazım.
Bilgisayar dan micould sitesine girin ve telefonu buldan çık yapın sonra telefonu yeniden başlatın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
güncellemeyi indirdim üç noktadan yükledim telefon kapanıp açıldı ama ekranda arka planda sim pin girme yeri üst kısımda ise this device is locked yazıyor. altında active this device ve open wifi settings yazıyor. active yerinde şifre yazmak için klavye açılıyor ama wifi yerinde şifre girmek için klavye açılmıyor. ayrıca wifi olmadığı içinde active yerinde mi hesabımın şifresini girsemde online olmadığı için active etmiyor. ne yapmam lazım.
Klavye açılan yerde wifi şifresini yazıp kopyalayıp tekrar wifi şifresi girilen yerde yapıştırın.

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
teşekkürler halloldu sim kartı çıkartınca

Sabri1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Mi6
Konular
0
Atla seçeneği olmasi lazim yada aktif et dersen wifi bul diyor eger wifi yoksa zaten hattin kendi internetini açıyor merak etme korkacak birsey yok

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaslar su kilit ekraninda ust barda bildirimlerin gorunmeme problemini ben cozemedim hala. Video falan da var ama ben de bazi secenekler cikmiyor yapamadim. Yardimci olabilecek var mi? ☹️

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Arkadaslar su kilit ekraninda ust barda bildirimlerin gorunmeme problemini ben cozemedim hala. Video falan da var ama ben de bazi secenekler cikmiyor yapamadim. Yardimci olabilecek var mi? ☹️

Ayarlar/Bildirimler & durum çubuğu menüsüne girip Uygulama bildirimleri seçeneğine girip ordan hangi uygulamaları üst barda bildirimlerin görünmesini istediğinizi uygulamaya tıklayıp çıkan menüde ayarlayabilirsiniz.

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Ayarlar/Bildirimler & durum çubuğu menüsüne girip Uygulama bildirimleri seçeneğine girip ordan hangi uygulamaları üst barda bildirimlerin görünmesini istediğinizi uygulamaya tıklayıp çıkan menüde ayarlayabilirsiniz.
Yok hocam oradan aktif olmasina ragmen gorunmuyor hala bildirimler

genji35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
mi 6
Meslek
Elk-Elktrnk.Müh
Konular
0
9.5 güncellemesinden itibaren ahize sesi(karşıdan gelen ses) giderek azalmaya başladı güncellemeler ile. Bu güncellemede iyice azaldı sebebi ne olabilir acaba. Ya da çözümü bilen var mı?

seyyah_41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi not 3
Konular
7
Bende fark ettim. Ses iyice düştü
9.5 güncellemesinden itibaren ahize sesi(karşıdan gelen ses) giderek azalmaya başladı güncellemeler ile. Bu güncellemede iyice azaldı sebebi ne olabilir acaba. Ya da çözümü bilen var mı?

Üst Alt