Yardım Mi 6 Batarya AccuBattery Dogrumu

• Konbuyu başlatan Xee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Accubattery deki bu rakam dogrumu zamanla yukselirmi ilk sarjim bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-01-11-48-31-126_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2019-12-01-11-48-31-126_com.digibites.accubattery.jpg
    479 KB · Görüntüleme: 147

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Uzun süreli ölçüm daha sağlıklı çıkar muhtemelen. 1 hafta sonra bakın daha yüksek çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Xee
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bunun gibi bir kaç program var ve her biri farklı sonuçlar verecektir. Bu işlemin en sağlıklı ve kesin sonuçlarını servislerin yaptığı gibi, pilinizi sökerek "Pil Ölçüm Cihazları" ile yapmaktır.

Oyla:

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun gibi bir kaç program var ve her biri farklı sonuçlar verecektir. Bu işlemin en sağlıklı ve kesin sonuçlarını servislerin yaptığı gibi, pilinizi sökerek "Pil Ölçüm Cihazları" ile yapmaktır.
Yanitlariniz için teşekkür ederim. Ayberg hocamın dediği gibi bir hafta sonra ölçüm yapsam bir degisim olurmu

Oyla:

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Yanitlariniz için teşekkür ederim. Ayberg hocamın dediği gibi bir hafta sonra ölçüm yapsam bir degisim olurmu
MIUI 11 Kararlı kullanırken şarjım su gibi gidiyordu. Ben de bu programı indirdim. %70 ile başladı ilk şarj. Sonrasında 77-78'e yükseldi kullandıkça/şarj ettikçe. Şimdi rom değiştirdim, kafam rahat

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Pili çıkarıp kontrollü bir aletle şarj edip köryük ile şarjı boşaltmak gerek kapasitesini anlamak için. Ben de bu uygulamayı kullanıyorum ama sadece %80'e geldiğinde uyarı versin diye.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Bu tip uygulamalar doğru sonuçlar veremez malesef.

Oyla:

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinizin Yanıtları için teşekkür ederim mi 6 için orjinal batarya bulmak sanırım imkansiza yakin

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Hepinizin Yanıtları için teşekkür ederim mi 6 için orjinal batarya bulmak sanırım imkansiza yakin
Hocam bende aynı sorundan muzdaripim mi 6 cihazım rom değiştim herşey mükemmel sadece pil eksik kaldı pil de baya araştırdım piyasadaki orjinal yaznlarin hepsi 1. Kalite replika , deji marka batarya var önce çok hypelandim güzeldir diye alacaktım sonra alan bir arkadaşla konuştum şarj ünitesinin düzgün oturmadigini bi abisine lehimle yaptırmak zorunda kaldığını söyledi , bende vazgeçtim taaki telefonun pili ölene kadar bekleyeceğim yapacak birşey yok :) , telefonu ilk aldığım zamanlar Deli gibi sarjda bütün gün discord + pubg oynadım ondan mütevelli çok pişmanım yeni pile gecersemde bidaha öyle bir hata yapmayacağım :) teşekkürler:)) (düzeltme telefon alalı 2. Senesi böyle olamasi normal kimse lityum ion pillerin 5 sene gitmesini beklemesin

Oyla:

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Hocam bende aynı sorundan muzdaripim mi 6 cihazım rom değiştim herşey mükemmel sadece pil eksik kaldı pil de baya araştırdım piyasadaki orjinal yaznlarin hepsi 1. Kalite replika , deji marka batarya var önce çok hypelandim güzeldir diye alacaktım sonra alan bir arkadaşla konuştum şarj ünitesinin düzgün oturmadigini bi abisine lehimle yaptırmak zorunda kaldığını söyledi , bende vazgeçtim taaki telefonun pili ölene kadar bekleyeceğim yapacak birşey yok :) , telefonu ilk aldığım zamanlar Deli gibi sarjda bütün gün discord + pubg oynadım ondan mütevelli çok pişmanım yeni pile gecersemde bidaha öyle bir hata yapmayacağım :) teşekkürler:)) (düzeltme telefon alalı 2. Senesi böyle olamasi normal kimse lityum ion pillerin 5 sene gitmesini beklemesin
Anlık olarak deji takmış bulunmaktayim ve orjinal bataryadan hicbir farki yok gibi suanlik soket evet biraz kisa lehimleme soz konusu degil bataryayi yerine oturtmadan soketi tak sonra bataryayi yuvasına oturttur kablo kasiyor biraz ama sorunsuz oturuyor

Oyla:
Üst Alt