- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 8
Yanitlariniz için teşekkür ederim. Ayberg hocamın dediği gibi bir hafta sonra ölçüm yapsam bir degisim olurmuHocam bunun gibi bir kaç program var ve her biri farklı sonuçlar verecektir. Bu işlemin en sağlıklı ve kesin sonuçlarını servislerin yaptığı gibi, pilinizi sökerek "Pil Ölçüm Cihazları" ile yapmaktır.
MIUI 11 Kararlı kullanırken şarjım su gibi gidiyordu. Ben de bu programı indirdim. %70 ile başladı ilk şarj. Sonrasında 77-78'e yükseldi kullandıkça/şarj ettikçe. Şimdi rom değiştirdim, kafam rahatYanitlariniz için teşekkür ederim. Ayberg hocamın dediği gibi bir hafta sonra ölçüm yapsam bir degisim olurmu
Hocam bende aynı sorundan muzdaripim mi 6 cihazım rom değiştim herşey mükemmel sadece pil eksik kaldı pil de baya araştırdım piyasadaki orjinal yaznlarin hepsi 1. Kalite replika , deji marka batarya var önce çok hypelandim güzeldir diye alacaktım sonra alan bir arkadaşla konuştum şarj ünitesinin düzgün oturmadigini bi abisine lehimle yaptırmak zorunda kaldığını söyledi , bende vazgeçtim taaki telefonun pili ölene kadar bekleyeceğim yapacak birşey yokHepinizin Yanıtları için teşekkür ederim mi 6 için orjinal batarya bulmak sanırım imkansiza yakin
Anlık olarak deji takmış bulunmaktayim ve orjinal bataryadan hicbir farki yok gibi suanlik soket evet biraz kisa lehimleme soz konusu degil bataryayi yerine oturtmadan soketi tak sonra bataryayi yuvasına oturttur kablo kasiyor biraz ama sorunsuz oturuyorHocam bende aynı sorundan muzdaripim mi 6 cihazım rom değiştim herşey mükemmel sadece pil eksik kaldı pil de baya araştırdım piyasadaki orjinal yaznlarin hepsi 1. Kalite replika , deji marka batarya var önce çok hypelandim güzeldir diye alacaktım sonra alan bir arkadaşla konuştum şarj ünitesinin düzgün oturmadigini bi abisine lehimle yaptırmak zorunda kaldığını söyledi , bende vazgeçtim taaki telefonun pili ölene kadar bekleyeceğim yapacak birşey yok, telefonu ilk aldığım zamanlar Deli gibi sarjda bütün gün discord + pubg oynadım ondan mütevelli çok pişmanım yeni pile gecersemde bidaha öyle bir hata yapmayacağım
teşekkürler
) (düzeltme telefon alalı 2. Senesi böyle olamasi normal kimse lityum ion pillerin 5 sene gitmesini beklemesin