- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 8
Nasıl yani sorunun sebebi miui 11 de yazılımsal olarak eger bataryanın 3600 den yukarı sarj edilemiyor olmasi ise bu aleni açık apple in zamaninda yaptigi planli eskitmeden başka birsey değildirMiui 11 de nedense benim de batarya sağlığını bu şekilde gösteriyor ve şarj çabuk bitiyordu sebebi acaba miui 11 in kapasite altında şarj aldığı için mi böyle diyordum ki anladım ki gerçekten öyle 4400 Mah lik batarya 3600 Mah falan doluyordu sadece. Mi Mix
Bilerek yapılmış birsey mi bunu bilmiyorum ama kapasitesi altında şarj aldığı için zaten o kadar kişi sarj sıkıntısı yaşıyor ki ilk defa bu güncelleme ile şarjımin bu kadar gittiğini görmüştüm ki miui 10 a dönünce düzeldi benim. Aslında miui 11(global stabil) kullanan kişiler bu uygulamada ilgili yerin görüntüsünü paylaşsa daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum.Nasıl yani sorunun sebebi miui 11 de yazılımsal olarak eger bataryanın 3600 den yukarı sarj edilemiyor olmasi ise bu aleni açık apple in zamaninda yaptigi planli eskitmeden başka birsey değildir
Memnun musun hocam dejiden. Kullanalı ne kadar oldu? Var mıdır bir sıkıntı? Ne kadar gidiyor mesela şuan şarjın ?Anlık olarak deji takmış bulunmaktayim ve orjinal bataryadan hicbir farki yok gibi suanlik soket evet biraz kisa lehimleme soz konusu degil bataryayi yerine oturtmadan soketi tak sonra bataryayi yuvasına oturttur kablo kasiyor biraz ama sorunsuz oturuyor