Yardım Mi 6 Batarya AccuBattery Dogrumu

• Konbuyu başlatan Xee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Accubattery deki bu rakam dogrumu zamanla yukselirmi ilk sarjim bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-01-11-48-31-126_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2019-12-01-11-48-31-126_com.digibites.accubattery.jpg
    479 KB · Görüntüleme: 137

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Miui 11 de nedense benim de batarya sağlığını bu şekilde gösteriyor ve şarj çabuk bitiyordu sebebi acaba miui 11 in kapasite altında şarj aldığı için mi böyle diyordum ki anladım ki gerçekten öyle 4400 Mah lik batarya 3600 Mah falan doluyordu sadece. Mi Mix

Oyla:

Xee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
8
Miui 11 de nedense benim de batarya sağlığını bu şekilde gösteriyor ve şarj çabuk bitiyordu sebebi acaba miui 11 in kapasite altında şarj aldığı için mi böyle diyordum ki anladım ki gerçekten öyle 4400 Mah lik batarya 3600 Mah falan doluyordu sadece. Mi Mix
Nasıl yani sorunun sebebi miui 11 de yazılımsal olarak eger bataryanın 3600 den yukarı sarj edilemiyor olmasi ise bu aleni açık apple in zamaninda yaptigi planli eskitmeden başka birsey değildir

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Nasıl yani sorunun sebebi miui 11 de yazılımsal olarak eger bataryanın 3600 den yukarı sarj edilemiyor olmasi ise bu aleni açık apple in zamaninda yaptigi planli eskitmeden başka birsey değildir
Bilerek yapılmış birsey mi bunu bilmiyorum ama kapasitesi altında şarj aldığı için zaten o kadar kişi sarj sıkıntısı yaşıyor ki ilk defa bu güncelleme ile şarjımin bu kadar gittiğini görmüştüm ki miui 10 a dönünce düzeldi benim. Aslında miui 11(global stabil) kullanan kişiler bu uygulamada ilgili yerin görüntüsünü paylaşsa daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum.

Oyla:

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Anlık olarak deji takmış bulunmaktayim ve orjinal bataryadan hicbir farki yok gibi suanlik soket evet biraz kisa lehimleme soz konusu degil bataryayi yerine oturtmadan soketi tak sonra bataryayi yuvasına oturttur kablo kasiyor biraz ama sorunsuz oturuyor
Memnun musun hocam dejiden. Kullanalı ne kadar oldu? Var mıdır bir sıkıntı? Ne kadar gidiyor mesela şuan şarjın ?

Oyla:
Üst Alt