Neden mi yorum yapıyorum?Forum sitesinde kullanılacak en son cümle bu.Bunun bilip bilmemekle bir alakası yok.Stable ve nightly anlamları evrenseldir.Ve ben buna rağmen sistemde bir farklılık olabilir diyerek yinede seviyeli bir biçimde soru soruyorum.Ancak sizden anlayamadığım gerginlikte bir cevap alıyorum.
Fark olursa senin söylemene gerek kalmaz.Zaten sürümden farkeder.Şuan verdiğin bilgilerin kesinliği yok sadece varsayım üzerinden konuşuyorsun.Üzerine bu varsayımlarının herkes tarafından kesin bilgi olarak kabul edilmesini istiyorsun.Dediğin gibi olabilir ama bu sadece bir ihtimal, bu konuyu bu kadar zorlamanın, insanlara dayatmanın ve gerilmenin manası nedir acaba?
Neden yorum yapıyorsunuz demedim neden o şekilde yani kesin bilgiymiş gibi yorum yapıyorsunuz dedim. Benim söylediğim kesin, bu şekilde yüklenen 9.5.3.0 bu yüzden şu an Stable olarak görünüyor, açar bakarsınız...
Son update'i gelişim sürecini bilmiyorsunuz, Nightly olsaydı şu an kimse bunu yükleyemezdi, Xiaomi bu sürüm için doğrulamayı kapatmadı, normalde 24 saat içinde doğrulama kapanır ama bu sürümde yaklaşık 1 aydır açık.
Gerginlik falan yok burada defalarca söyledim hala verdiğiniz bilgi doğruymuş gibi böyle kesin yorumlar yaparak insanların kafasını karıştırıyorsunuz istemeden de olsa. Burada ve başka ortamlarda hala bu karışıklık yüzünden bana bir çok özel mesaj geliyor hiç birini de cevapsız bırakmıyorum.
Yine söyleyeyim paylaştığım şekilde 9.5.3.0 yüklenmesinin Ota dan hiç bir farkı yok. Tek istisna 9.5.4.0 gibi bir sürüm gelmesi olur ki bu çok düşük bir ihtimal ve olmuşsa bile bunu zaten hepimiz güncelleyeceğiz normal bir şekilde...