Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Hocam çok saolun sizde günlerdir yardımcı oluyorsunuz ben yeni güncellemeyi sayenizde yükledim gayette memnunum
Hocam yeni güncellemeyi nezaman yüklediniz? 2 gün önce yüklemeyi denedim olmadı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Servet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi7
Konular
2
Teşekkürler hocam okuduğum kadarıyla bir çok kişide de vardı aynı problem ama bazıları sorunsuz kullanıyorum diyince bir yöntemi vardır belki diye düşünmüştüm teşekkürler tekrardan.

Evet 9.5.3 güncellemsineden sonra ilgili uygulamaya daha önce depolama izni vermemiş olan herkeste aynısı oldu, web sayfalarına dosya yüklerken de aynı hata oluyordu. Çözüm basit, hata aldığınız uygulamaya (chrome, whatsapp vs) depolama erişim izni verirseniz sorun ortadan kalkacaktır.

spellist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ziya
Cihazım
mi6
Konular
0
arkadaşlar 9.5.3.0 kurulu telefonu biraz kullanınca parmak izi okuyucunun etrafı ısınıyor telefonda sadece ora ısınıyor sizce ne olabilir yabancı forumda bulamadım karşılaşan var mı bu sorunla

notafrod4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Evet 9.5.3 güncellemsineden sonra ilgili uygulamaya daha önce depolama izni vermemiş olan herkeste aynısı oldu, web sayfalarına dosya yüklerken de aynı hata oluyordu. Çözüm basit, hata aldığınız uygulamaya (chrome, whatsapp vs) depolama erişim izni verirseniz sorun ortadan kalkacaktır.
Zaten izin verilmiş bir şekilde hocam yazılımsal bir hata ve çok can sıkıyor

bekkir74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Discovery1
Konular
0
Zaten izin verilmiş bir şekilde hocam yazılımsal bir hata ve çok can sıkıyor
izinlerde eksik yok chrome bendede aynı durum. yalnız uc browserda bu durum yok, dosya ekleme yapabiliyorsun.

aydemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
9t
Konular
1
9.5.3 de dual whatsapp kullanan arkadaşlar google drive yedeğini geri yükleyebiliyor mu deneyen oldu mu

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
teşekkürler yuklemeyı manuel yaptımş.tamamen inceleme şansım olmadı ama öncekı cebım reno 12 idi şuan mersedese binmiş gıbı oldum mi 6 şuan için herseyi ile mükemmel bir telefon telefonu yenı mıgrostan aldım.64 gb 6 ram 1800. tl tabi alırken muhatab bulamadım kasier kız birini çağırdı bir baktım gelen guvenlık gorevlısı onunda işi cıktı başka yere gıttı yıne kasier bırını cagırdı bir baktım sol tarafta köfte pısıren abi geldi neyseki 4 aydır ıyıce araştırıp mıgrosa geldıgım ıcın pek birsey demeden mi 6 yı aldım,mıgrostan mi 6 alıcak olan olursa karsısında bılgılı muhatap bırı beklemesın,bılgılı donanımlı gıtsın mıgrosa çünkü ürünü sadece kutusunu açıp kontrol edıp almak kalıyor

rmazandavulcusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
mi 6
Konular
0
Arkadaşlar merhaba; MI6 kullanıcısıyım ve hala MIUI 9.2.3 var telefonumda. Nisanın ilk haftası dediler ama bana hala güncelleme gelmedi. Bu genel bir durum mu yoksa ne yapılabilir? Teşekkürler.

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Arkadaşlar merhaba; MI6 kullanıcısıyım ve hala MIUI 9.2.3 var telefonumda. Nisanın ilk haftası dediler ama bana hala güncelleme gelmedi. Bu genel bir durum mu yoksa ne yapılabilir? Teşekkürler.
Genel bir durum. Fakat manuel olarak 9.5.3.0 i indirip guncelleme dosyasini secerek telefonda güncelleme yapabilirsiniz.

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Genel bir durum. Fakat manuel olarak 9.5.3.0 i indirip guncelleme dosyasini secerek telefonda güncelleme yapabilirsiniz.

hocam banada gelmedi 9.5.3.0 indirdim ama daha kurmadım. önceki sürüme göre artıları eksileri nelerdir yazabilir misiniz ? bi arkadaş parmak izi okuyucunun etrafının ısındığını söylemiş yükleyecektım vazgeçtim. bu ve bunun gibi olumsuz yönü olan şeyler var mı paylaşabilir misiniz ?

Üst Alt