- Adım
- Hicks
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 15
Sen insanlara yardım etmeye devam et kardeşim. Olayı yanlış anladım diyorum. Bir ara beta da Android 8 sürümüne geçmiştim, tekrar kararlıya dönmek istediğim de, kararlı 7 De olduğu için izin vermemişti. Ne zaman kararlı 8 e geçti o zaman geçişlerde sorun kalmadı. Kafam oradan karıştı ve arkadaşa da öyle bilgi verdim. Sonra özür diledim. Şimdi sen bana eleştiriye kapalı olduğumu söylüyorsun. Ve okumadan cevap verdiğim suçlamasını yapıyorsun. Benim yaklaşımım yanlış, peki senin bana yaklaşımın doğru mu?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sizi ikinci yazdığınız mesajı okumadan önce kibarca uyardım, o mesajı görsem onun altına yazardım, yukarıdaki mesajı silelim, bilgi yanlış şeklinde...
Ben emin olmadan bu kadar kesin konuşmaların yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü kullanıcılar tüm konuyu okumuyorlar maalesef ve sizin o mesajınızı gören biri bu bilgiyi doğru sanabilir.
Sonuç olarak benim kötü bir niyetim yok, sizi kibarca uyardım ama aynı kibarlıkta karşılık göremediğim için bu şekilde davranmam normal sanırım. Ya yukarıdaki sürüm numaralarını da yazarken yanlış yazdınız ya da gerçekten daha önceki tecrübelerinizden kafanız karışmış.
Neticede benim tek derdim o bilginin doğru olmadığını belirtmekti. İstemeden kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen...