Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Sen insanlara yardım etmeye devam et kardeşim. Olayı yanlış anladım diyorum. Bir ara beta da Android 8 sürümüne geçmiştim, tekrar kararlıya dönmek istediğim de, kararlı 7 De olduğu için izin vermemişti. Ne zaman kararlı 8 e geçti o zaman geçişlerde sorun kalmadı. Kafam oradan karıştı ve arkadaşa da öyle bilgi verdim. Sonra özür diledim. Şimdi sen bana eleştiriye kapalı olduğumu söylüyorsun. Ve okumadan cevap verdiğim suçlamasını yapıyorsun. Benim yaklaşımım yanlış, peki senin bana yaklaşımın doğru mu?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sizi ikinci yazdığınız mesajı okumadan önce kibarca uyardım, o mesajı görsem onun altına yazardım, yukarıdaki mesajı silelim, bilgi yanlış şeklinde...

Ben emin olmadan bu kadar kesin konuşmaların yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü kullanıcılar tüm konuyu okumuyorlar maalesef ve sizin o mesajınızı gören biri bu bilgiyi doğru sanabilir.

Sonuç olarak benim kötü bir niyetim yok, sizi kibarca uyardım ama aynı kibarlıkta karşılık göremediğim için bu şekilde davranmam normal sanırım. Ya yukarıdaki sürüm numaralarını da yazarken yanlış yazdınız ya da gerçekten daha önceki tecrübelerinizden kafanız karışmış.
Neticede benim tek derdim o bilginin doğru olmadığını belirtmekti. İstemeden kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen...

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Bak uyarı geldi hala yazıyorsun. Sana cevap vermek isterim ama forum yöneticisi bir uyarı yaptı onu burda arka plana atmam doğru olmaz. Bu yüzden susmak daha iyi olacak.

Tolga Hocam burda herkesin amacı bilgi almak bilgi paylaşmak. Arada mutlaka yanlış bilgiler, yanlış anlamalar olacaktır ki oldu da. Hicks hocamla aranızda geçen konuşmalar neticesinde doğru ortaya çıkmış ve Hicks hocam da sizi kırdıysa bundan dolayı üzgün olduğunu da belirtmiş. Bence artık tatlıya bağlama zamanıdır diye düşünüyorum. Herkes lazım bu foruma. Gitmek olmaz. Her ikinizi de paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum kendi adıma. Hepimiz aynı maksatla burdayız.

TolgaKeskin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta düzey
Cihazım
Note 11 Pro 4G
Konular
0
Tolga Hocam burda herkesin amacı bilgi almak bilgi paylaşmak. Arada mutlaka yanlış bilgiler, yanlış anlamalar olacaktır ki oldu da. Hicks hocamla aranızda geçen konuşmalar neticesinde doğru ortaya çıkmış ve Hicks hocam da sizi kırdıysa bundan dolayı üzgün olduğunu da belirtmiş. Bence artık tatlıya bağlama zamanıdır diye düşünüyorum. Herkes lazım bu foruma. Gitmek olmaz. Her ikinizi de paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum kendi adıma. Hepimiz aynı maksatla burdayız.

Tartışmadan yana değilim zaten üzüldüm kırıldım biraz hepsi bu.

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Tartışmadan yana değilim zaten üzüldüm kırıldım biraz hepsi bu.

Hicks hocamda bunu hissetmiş olmalı ki gönlünüzü almak adına "kusura bakmayın" demiş hocam. Şimdi kaldığımız yerden devam etme zamanı :)

enerqized

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatihgun
Cihazım
mi 6
Konular
6
Dedim güncelleme geldi heralde 30 okunmamış mesaj var. Kavga varmış

ogznszn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuzhan
Cihazım
mi6 4gb
Konular
0
Güncelleme geri mi çekildi? Bana hala gelmedi. 4gb lik versiyonu kullanıyorum. Birde bu güncelleme ile parmak izi hızlanıyor mu?

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Güncelleme geri mi çekildi? Bana hala gelmedi. 4gb lik versiyonu kullanıyorum. Birde bu güncelleme ile parmak izi hızlanıyor mu?

Hangi versiyondasınız? Hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Mi6 için 9.5.3 'ü yükledim batarya su gibi gidiyor. Neden böyle oldu anlamadım %100 den %22 ye 2 saat ekran süresi 9 saat toplam süre verdi. Belki zamanla oturur
[doublepost=1523556234,1523549332][/doublepost]Sanırım şarjımı bitiren şeyi buldum. NFC açık ve kapatılmıyor. Kapatma tuşu deaktif. Bu problemi başka yaşayan var mı?

Üst Alt