Twrp den full sistem image ,data,wipe yedeklerini alirsaniz geri donersinizPeki bu pro room dan geri 9 5 e nasıl döneriz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam system image dışında herşeyi yedek almıştım gecen sefer fakat yedeği geri yüklediğimde ekran kilidi sifremi doğru girdigimden emin olduğum halde şifre yanlış dedi ve birturlu cihazı acamadım mi flash le tekrar baştan kurulum yapmak zorunda kaldım biraz araştırdım sanırım bir çok hocamda aynı durumdan muzdarip olmuş yanlış anlamadıysam firmware uyumsuzluğundan kaynaklanıyormus system image ı da yedek alıp o şekildemi geri yüklemek gerekiyorTwrp den full sistem image ,data,wipe yedeklerini alirsaniz geri donersiniz
Sistem image alinmasi gerektigini belirtmistim ,sistem imge senin bir onceki romun yedegidir,onu yedek almassaniz yedekten geri yukleyemezsiniz suanki romunuzla cakisir.Hocam system image dışında herşeyi yedek almıştım gecen sefer fakat yedeği geri yüklediğimde ekran kilidi sifremi doğru girdigimden emin olduğum halde şifre yanlış dedi ve birturlu cihazı acamadım mi flash le tekrar baştan kurulum yapmak zorunda kaldım biraz araştırdım sanırım bir çok hocamda aynı durumdan muzdarip olmuş yanlış anlamadıysam firmware uyumsuzluğundan kaynaklanıyormus system image ı da yedek alıp o şekildemi geri yüklemek gerekiyor
O zaman geri dönmek istediğimde 4 wipe tan sonra önce system image ı geri yüklüyorum daha sonra bunun üstüne geri kalan data verilerinimi ?Sistem image alinmasi gerektigini belirtmistim ,sistem imge senin bir onceki romun yedegidir,onu yedek almassaniz yedekten geri yukleyemezsiniz suanki romunuzla cakisir.
Evet sistem image yi yedek almissaniz evet .O zaman geri dönmek istediğimde 4 wipe tan sonra önce system image ı geri yüklüyorum daha sonra bunun üstüne geri kalan data verilerinimi ?
Hocam cihazda sd kart gibi cikarilabilir bir olay olmadığı için ben yedeklerimi otg bağlayıp flash diske alıyorum fakat system image flash diske atılamıyor cihaza almış olsam bile wipe islemlerinde silinecek siz bu olayı nasıl çözdünüz yedeğinizi pc yemi alıyorsunuz ?Evet sistem image yi yedek almissaniz evet .
Evet haklisniz ben Ntfs ssd bellek ile harici guc vererek otg bagliyorum tele ,sistem imageyi sorunsuz yedek aliyorum,Hocam cihazda sd kart gibi cikarilabilir bir olay olmadığı için ben yedeklerimi otg bağlayıp flash diske alıyorum fakat system image flash diske atılamıyor cihaza almış olsam bile wipe islemlerinde silinecek siz bu olayı nasıl çözdünüz yedeğinizi pc yemi alıyorsunuz ?
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz bu arada 4 wipe işleminden sonra yedeği geri yüklerken system image ı önce yükleyip ardından tekrar twrp ye girip system image dışında kalanları geri yüklemek yerine tek seferde hepsini birden yüklesek sorun olurmu yoksa başta söylediğim gibi once system image sonra geri kalanlarımı yüklemeliyiz ?Evet haklisniz ben Ntfs ssd bellek ile harici guc vererek otg bagliyorum tele ,sistem imageyi sorunsuz yedek aliyorum,
Mi cloudla yedek aliyor zatem ekran yerleskesine kadar bence mi cloudla yedek alin istediginiz romu yukleyip sonra clouddan cekersiniz en azindan bundan sonraki surecte rahat edersiniz rom islerinde