Bende yok.Arkadaşlar güncelleme sonrası yankı sorunu yaşayan var mı?
kardeşim öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim ben de mi 6 cihazımı severek kullanıyordum özellikle 9.2.2.2 Karalı sürüm çok iyiydi ama şimdi 9.5.3.0 yükledim karalı şimdi bu senin romu indirip kurmak istiyorum bunun benim gibi bu konuda acemi olan arkadaşlar için bu yöntem için bir video çekip paylaşmanız mümkünmü eminim benim gibi bu videodan faydalanacak forum da baya üye çıkacaktır.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan en son versionlu romu indirip twrpden kurabilirsniz , (miui pro rom ) yedek almayi unutmayin.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
indirme işlemi yapmıyor yardımcı olur musunuz lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan en son versionlu romu indirip twrpden kurabilirsniz , (miui pro rom ) yedek almayi unutmayin.
Hocam uygulama pil tasarrufunada bakarmısınız orada arka plan etkinlikleri kısıtlama seçiliyse uygulamayı açmadan bildirim alamazsınızBildirimler gelmiyor mesela son dakika haberleri
Yapmıştım da bir daha yaptım bakalım tabatalk dan geliyor buda pil tasarrufundaHocam uygulama pil tasarrufunada bakarmısınız orada arka plan etkinlikleri kısıtlama seçiliyse uygulamayı açmadan bildirim alamazsınız
Oldu galibaHocam uygulama pil tasarrufunada bakarmısınız orada arka plan etkinlikleri kısıtlama seçiliyse uygulamayı açmadan bildirim alamazsınız
Çözüldümü hocam sevindim.Diğer bildirim alamadıklarınızda muhtemelen aynı problemdirOldu galiba