Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
Hocam Pro yu çok duydum bu aralar. Yüz tanıma kilidi felan varmış herhalde? Ama işte 1 ay oldu mail atalı kvk ya rom değiştirmek veya bl kilidi açmak garantiyi bozarmı diye ama halen cevap vermediler. Yoksa acaip bu rom işlerine giresim var.
Anladim ,evet mi proda bircok özellik var face id cok guzel calsiyor ,Bl kilidi acip kapatmak cok zor islemler degil ,verecegim programla ,butun islemleri yapabilirsiniz ,tek tiklama ile ,rom,root ,bl kilidini acma gibi islemleri yaparsiniz ben bunu kullaniyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilkermi6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker yılmaz
Cihazım
mi6 6 64
Konular
2
Mi 6 için güncelleme linki var mı?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Anladim ,evet mi proda bircok özellik var face id cok guzel calsiyor ,Bl kilidi acip kapatmak cok zor islemler degil ,verecegim programla ,butun islemleri yapabilirsiniz ,tek tiklama ile ,rom,root ,bl kilidini acma gibi islemleri yaparsiniz ben bunu kullaniyorum

Mi pro dediğiniz olay nedir hocam bl kilidim açık ve root twrp yüklü biraz bilgi verirseniz geçmeyi düşünürüm özelden veya burdan farketmez

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu programın nasıl kullanılacağını anlatırsanız tadından yenmez.
[doublepost=1522177089,1522177074][/doublepost]Hocam yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu programın nasıl kullanılacağını anlatırsanız tadından yenmez.

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19

hocam nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
Mi pro dediğiniz olay nedir hocam bl kilidim açık ve root twrp yüklü biraz bilgi verirseniz geçmeyi düşünürüm özelden veya burdan farketmez

Burdan en son versionlu romu indirip twrpden kurabilirsniz , (miui pro rom ) yedek almayi unutmayin.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22

Burdan en son versionlu romu indirip twrpden kurabilirsniz , (miui pro rom ) yedek almayi unutmayin.

Bu rom nedir hocam ilk kez duyuyorum kim tarafndan yapılıyor resmimi custom rom mu hic bilmiyorum kısaca özetlermisiniz

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
arkadaşlar nisanın ilk haftası güncelleme gelicek değil mi

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
hocam nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz
Verdigim programi kurun windows7 64 bit olacak telefondan usb hata ayiklamayi acip, telefonu bilgisayara baglayin, programi acin telefona bildirim gelecek ok tusuna basip programdanda yes diyip ,karsiniza global, beta,develop,çin beta,çin stabil ,rom secenekleri gelicek ayrica root ,bootloader kilidi acip kapama,supersu yukleme bolumlerini ayni ekranda goruceksiniz ,ne yapmak istediginiz seyin ustune gelip tiklamaniz yeterli program kendi hallediyor

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Verdigim programi kurun windows7 64 bit olacak telefondan usb hata ayiklamayi acip, telefonu bilgisayara baglayin, programi acin telefona bildirim gelecek ok tusuna basip programdanda yes diyip ,karsiniza global, beta,develop,çin beta,çin stabil ,rom secenekleri gelicek ayrica root ,bootloader kilidi acip kapama,supersu yukleme bolumlerini ayni ekranda goruceksiniz ,ne yapmak istediginiz seyin ustune gelip tiklamaniz yeterli program kendi hallediyor

hocam ben senin kullandığın romu kurmak istiyorum neleri seçmem gerekli ne yaparsam aynısını kurmuş olurum anlatabilirmisin

Üst Alt