Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
Sırf bu sürüme özel değil önceki sürümlerde de vardı Whatsapp Webi kapattığın zaman bildirim kaybolur yoksa gözüküyor maalesef
Bence eniyi si muı pro

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurmet24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Arkadaşlar ben hala 9.0.2.0 kullanıyorum sizce bu güncellemeleri yapmalıyım öneriniz nedir

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
Valla kardesim telefonu alali 7 ay oldu ogun bugundur telefona 30 kere rom atmisimdir ,söylicem o ki bu isin sonu yok beta sindan stabilitesine ,multisinden prosuna hepsi ni test etmis biri olarak suan kullandigin surumde sikintin yoksa güncelleme derim,

ugurmet24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Valla kardesim telefonu alali 7 ay oldu ogun bugundur telefona 30 kere rom atmisimdir ,söylicem o ki bu isin sonu yok beta sindan stabilitesine ,multisinden prosuna hepsi ni test etmis biri olarak suan kullandigin surumde sikintin yoksa güncelleme derim,

Sadece bildirim ve ses sorunu var onun dışında gayet stabil ve pil kullanımı çok çok iyi güncellemeler çıktıkça kafam karışıyor açıkçası atıyorum bi önceki güncellemede pil sorunu var bir sonrakinde onu düzeltiyorlar farklı şeyi bozuyorlar sanırım en karma güncelleme benim kullandığım

ozanşahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi6
Konular
8
Sadece bildirim ve ses sorunu var onun dışında gayet stabil ve pil kullanımı çok çok iyi güncellemeler çıktıkça kafam karışıyor açıkçası atıyorum bi önceki güncellemede pil sorunu var bir sonrakinde onu düzeltiyorlar farklı şeyi bozuyorlar sanırım en karma güncelleme benim kullandığım

Aynen dediginiz giibi ,bi tarafi yaparken bir tarafi bozuyorlar ,bende sizin gibi bildirim ve ses probleminden sikayetci idim ,miui pro nun en versiyonunu kurdum 2 gun once suan icin hic bi sikinti yok bildirimler anlik geliyor,sesi muhtesem hem kulaklik hem ahize ,ayrica kararli surumden daha seri ,tavsiye ederim, suan icin kendi romunuzda guncelleme yapsaniz dahil ses problemi cozulmus degil malesef.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30

Hocam peki sizce hangisi? Hangisinden memnun kaldınız?

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Kulaklık sesi hala düşük ayrıca cihaz 8.0 olduktan sonra ısınma arttı resim kalitesi hala kötü eski 9.0.2 de daha iyi en önemlisi ısınma sorunu bunu eski seviyelere getirmeliler kernaldan kaynaklandığını düşünüyorum

ugurmet24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Aynen dediginiz giibi ,bi tarafi yaparken bir tarafi bozuyorlar ,bende sizin gibi bildirim ve ses probleminden sikayetci idim ,miui pro nun en versiyonunu kurdum 2 gun once suan icin hic bi sikinti yok bildirimler anlik geliyor,sesi muhtesem hem kulaklik hem ahize ,ayrica kararli surumden daha seri ,tavsiye ederim, suan icin kendi romunuzda guncelleme yapsaniz dahil ses problemi cozulmus degil malesef.

Açıkçası çok root olayına girmek istemiyorum bi süre bu romla devam edelim bakalım sonunda tam kapsamlı bir güncelleme çıkarırlar inşallah

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Tabiki mi pro dan memnun kaldim ,Sahane olmus son guncellemesi hic bir problemi yok

Hocam Pro yu çok duydum bu aralar. Yüz tanıma kilidi felan varmış herhalde? Ama işte 1 ay oldu mail atalı kvk ya rom değiştirmek veya bl kilidi açmak garantiyi bozarmı diye ama halen cevap vermediler. Yoksa acaip bu rom işlerine giresim var.

Üst Alt