Yardım Mi 5s uygun ROM

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
Selamın Aleyküm bana mi5s için rom lazım sarj durumu iyi ısınma yapmayan ne biliyim parmak izinde sorun olmayan varsa önereceginiz yoruma yazın lütfen

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Güncelleyiciden kurdum ben. 8.0.3.0 dan global betaya geçmiş oldum. yalnız hard reset yapmadım. yapmam gerekirmi ? gerekiyorsa nasıl hard reset yaparım?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
twrp rom indirme linki,
Güncelleyiciden kurdum ben. 8.0.3.0 dan global betaya geçmiş oldum. yalnız hard reset yapmadım. yapmam gerekirmi ? gerekiyorsa nasıl hard reset yaparım?
Hata almıyorsanız gerek yok ama yapmanızda fayda var tercih sizin.

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
twrp rom indirme linki,

Hata almıyorsanız gerek yok ama yapmanızda fayda var tercih sizin.

hata almıyorumda, şarj süresi 6 saate yakın alıyorlar arkadaşlar ben pek 6 saat gideceğini düşünmüyorum şuan biraz fazla gibi geldi pil tüketimi. o yüzden hard reset atmam gerekiyormu diye sormuştum

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
hata almıyorumda, şarj süresi 6 saate yakın alıyorlar arkadaşlar ben pek 6 saat gideceğini düşünmüyorum şuan biraz fazla gibi geldi pil tüketimi. o yüzden hard reset atmam gerekiyormu diye sormuştum
hocam pil süresi kullanım şartlarına göre değişir.Örneğin ben 36 saat pil 5 saat ekran süresi alıyorum ama bazen bu süre 15 saat ve 6 saate kadar düşebiliyor.Telefonun ekran parlaklığı en büyük etken buna ve hangi uygulamayı fazla kullandığınız.Örneğin facebook'ta 1 saat gezinmekle Watsapp'ta 10 dakika görüntülü görüşme aynı pili tüketir.Yani diyeceğim o ki kimin ne kadar ekran süresi aldığının önemi yok.Sizde parlaklığı %30 yapın Watsapp'ta görüntülü görüşme yapmayın,oyun oynamayın 4g yerine 3g veya wifi kullanın pil süreniz sizin de artacaktır.

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
hocam pil süresi kullanım şartlarına göre değişir.Örneğin ben 36 saat pil 5 saat ekran süresi alıyorum ama bazen bu süre 15 saat ve 6 saate kadar düşebiliyor.Telefonun ekran parlaklığı en büyük etken buna ve hangi uygulamayı fazla kullandığınız.Örneğin facebook'ta 1 saat gezinmekle Watsapp'ta 10 dakika görüntülü görüşme aynı pili tüketir.Yani diyeceğim o ki kimin ne kadar ekran süresi aldığının önemi yok.Sizde parlaklığı %30 yapın Watsapp'ta görüntülü görüşme yapmayın,oyun oynamayın 4g yerine 3g veya wifi kullanın pil süreniz sizin de artacaktır.

tamam çok teşekkür ederim bilgileriniz için, peki o zaman Global Developer rom mu daha iyi yoksa gLobal kararlı rom'mu? hangisini tavsiye edersin. 8.0.3.0 dan 7.5.25'e geçmekle hata yapmadım inş.

Oyla:
Üst Alt