Yardım Mi 5s Plus Hala Alınır mı?

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Arkadaşlar mi max 2 ve mi 5s plus hakkında bir konu açmıştım. O konuda ibre mi 5s plus'tan yana kaydı. Ancak aklıma takılan bir kaç konu var. Mi 5s Plus 2016'da çıktı. Acaba yazılım desteği konusunda sıkıntı olur mu, yani şu an güncelleme veriliyor mu ve devam eder mi?
Bir de Redmi note 5 pro 3/32 gb versiyonlar nasıldır? 3 gb ram dezavantaj olur mu? Son olarak Redmi 5 Plus 4/64 Gb'ta aklımda. Kapasitesinin 32 ya da 64 Gb olması önemli değil. Daha çok rame bakıyorum.

Bu üç cihazın birbirine göre artıları eksileri nelerdir? Kamera, hızlı çalışma, sorunsuzluk ve ileriye dönük yazılım desteği açısından hangisini tavsiye edersiniz?

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Redmi 5 plus 4/64 kullanıyorum mutluyum

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
5S Plus donanım olarak 2016'nın zirve cihazlarından biriydi evet. Şuanda da fazlasıyla yeterli bir donanıma sahip fakat yazılım desteği ve optimizasyonu konusunda bayağı hayal kırıklığına uğratan cihazlardan biri oldu. Yani ağır oyun oynamayan biriysen, çok performans ihtiyacı duymuyorsan diğer iki seçeneğe bakalım.

Max 2 ve Redmi 5 Plus özellik konusunda hemen hemen aynı, tasarım konusunda farklı cihazlar.
Gerçekten büyük ve geniş bir ekran kullanmak istiyorsan ve pil süresi uçsun istiyorsan Max 2 bakabilirsin.
Ya da ekranı büyük olsun, kasası küçük olsun, tasarımı 2018 modasına uygun olsun ve pil süreside ortalamanın üzerinde bi cihaz olsun istiyorsan 5 Plus kesinlikle tavsiyemdir. Yazılım konusunda da hiçbir sorun yaşamazsın.

Max 2 ve 5 Plus özellik ve performans konusunda hemen hemen aynı cihazlar. Kararını tasarıma göre vermelisin.

Oyla:

irfan43

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İrfan
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
Mi 5s Plus fazla kullanıcısı yok ama güzel cihaz bence ben olsam onu tercih ederdim donanım olarak daha iyi Xiaomi yakında Oreo verir.

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
126
Yazılım ve güncelleme konusuna takılamazsan mi 5 plus derim de xiaomi tarafında üvey evlat muamelesinin ötesine hiç geçmedi maalesef..

Oyla:

erkan1982

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi5s plus
Konular
2
Ben de mi5s plus kullanıyorum 1 senedir performans çok güzel donanım olarak hala çoğu telefonlara göre üst seviyede ama yazılım konusunda gerçekten de çok geride kalıcak bir telefon oreo da gelmeyecek mi10 betalar android 7 ile geldi betaları 7 çıkarıpta test aşaması bitince oreo olmaz benim düşüncem. Tek geçerim ki xiaomi olsun ne olursa olsun :D

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Ben de mi5s plus kullanıyorum 1 senedir performans çok güzel donanım olarak hala çoğu telefonlara göre üst seviyede ama yazılım konusunda gerçekten de çok geride kalıcak bir telefon oreo da gelmeyecek mi10 betalar android 7 ile geldi betaları 7 çıkarıpta test aşaması bitince oreo olmaz benim düşüncem. Tek geçerim ki xiaomi olsun ne olursa olsun :D
oreo almayacağı ile ilgili kaynak var mı hocam? shiftdelete sitesinde 7 gün önce yayınlanan haber var. zira bu telefon'a oreo verilmemesi büyuk ayıp olur!!

Son düzenleme:
Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Arkadaşlar mi max 2 ve mi 5s plus hakkında bir konu açmıştım. O konuda ibre mi 5s plus'tan yana kaydı. Ancak aklıma takılan bir kaç konu var. Mi 5s Plus 2016'da çıktı. Acaba yazılım desteği konusunda sıkıntı olur mu, yani şu an güncelleme veriliyor mu ve devam eder mi?
Bir de Redmi note 5 pro 3/32 gb versiyonlar nasıldır? 3 gb ram dezavantaj olur mu? Son olarak Redmi 5 Plus 4/64 Gb'ta aklımda. Kapasitesinin 32 ya da 64 Gb olması önemli değil. Daha çok rame bakıyorum.

Bu üç cihazın birbirine göre artıları eksileri nelerdir? Kamera, hızlı çalışma, sorunsuzluk ve ileriye dönük yazılım desteği açısından hangisini tavsiye edersiniz?

Mi5s Plus işlemcisi olarak Snapdragon 821 kullanıyor ve Su an Xiaomi Mi Mix /Mi Note 2 bu işlemcilere sahip ve Oreo kaynaklı MIUI 10 yapılı Rom'lar mevcut.
Ayrıca Google Pixel /Pixel XL modelleride aynı şekilde Oreo güncellemesinde.
Xiaomi güncelleme planlaması açıkçası anlaşılması güç gibi modeller arası geçişlerde ara modelleri geri planda bırakıyor.
Ama gelmesi gerekiyor sağlam bir Oreo güncellemesi.

Üç telefonda sizi üzmez. Batarya konusunda Mi Max 2 çok iyi. Yazılım olarak belli aralıklarla alır güncelleme.
Note 5 Pro yeni bir cihaz içlerinde kamera olarak ön planda .
Resmi 5 plus Mi Max 2 ile aynı işlemciye sahip aralarında tasarımsal ekran kamera batarya vb. farklılıklar var.

Seçiminizi yapmak sizin kullanım amacınıza bağlıdır.
Faydalı olduysa bilgilendirme ne fayda.

Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Hocam Redmi note 5 pro en sağlıklı seçim 3/32 olsa bile ama üstüne 100 veya 150 TL ekleyerek redmi note 5 pro
4/64 almanız en iyisi olacaktır hem kamera hem daha yüksek performans
Ben pile önem veren biri olarak max 2 almıştım.punch~~

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
5S Plus donanım olarak 2016'nın zirve cihazlarından biriydi evet. Şuanda da fazlasıyla yeterli bir donanıma sahip fakat yazılım desteği ve optimizasyonu konusunda bayağı hayal kırıklığına uğratan cihazlardan biri oldu. Yani ağır oyun oynamayan biriysen, çok performans ihtiyacı duymuyorsan diğer iki seçeneğe bakalım.

Max 2 ve Redmi 5 Plus özellik konusunda hemen hemen aynı, tasarım konusunda farklı cihazlar.
Gerçekten büyük ve geniş bir ekran kullanmak istiyorsan ve pil süresi uçsun istiyorsan Max 2 bakabilirsin.
Ya da ekranı büyük olsun, kasası küçük olsun, tasarımı 2018 modasına uygun olsun ve pil süreside ortalamanın üzerinde bi cihaz olsun istiyorsan 5 Plus kesinlikle tavsiyemdir. Yazılım konusunda da hiçbir sorun yaşamazsın.

Max 2 ve 5 Plus özellik ve performans konusunda hemen hemen aynı cihazlar. Kararını tasarıma göre vermelisin.
Mi 5s Plus'a nedense yazık oldu. Bu kadar iyi donanıma sahip bir cihaz resmen yok sayılıyor. Redmi Note 5 Pro 3/32 gb nasıldır hocam? 3 gb olması sorun olur mu uygulama açısından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi5s Plus işlemcisi olarak Snapdragon 821 kullanıyor ve Su an Xiaomi Mi Mix /Mi Note 2 bu işlemcilere sahip ve Oreo kaynaklı MIUI 10 yapılı Rom'lar mevcut.
Ayrıca Google Pixel /Pixel XL modelleride aynı şekilde Oreo güncellemesinde.
Xiaomi güncelleme planlaması açıkçası anlaşılması güç gibi modeller arası geçişlerde ara modelleri geri planda bırakıyor.
Ama gelmesi gerekiyor sağlam bir Oreo güncellemesi.

Üç telefonda sizi üzmez. Batarya konusunda Mi Max 2 çok iyi. Yazılım olarak belli aralıklarla alır güncelleme.
Note 5 Pro yeni bir cihaz içlerinde kamera olarak ön planda .
Resmi 5 plus Mi Max 2 ile aynı işlemciye sahip aralarında tasarımsal ekran kamera batarya vb. farklılıklar var.

Seçiminizi yapmak sizin kullanım amacınıza bağlıdır.
Faydalı olduysa bilgilendirme ne fayda.
Mi 5s Plus kamera olarak nasıl hocam, en iyi donanım o telefonda olduğu için aklım onda kalıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Redmi note 5 pro en sağlıklı seçim 3/32 olsa bile ama üstüne 100 veya 150 TL ekleyerek redmi note 5 pro
4/64 almanız en iyisi olacaktır hem kamera hem daha yüksek performans
Ben pile önem veren biri olarak max 2 almıştım.punch~~
bakacağım hocam, dediğiniz gibi 4/64 gb versiyonunu uygun bulursam, hem donanım hem de yeni olması açısından bende o telefonu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt