Yardım Mi 5s Plus Hala Alınır mı?

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Arkadaşlar mi max 2 ve mi 5s plus hakkında bir konu açmıştım. O konuda ibre mi 5s plus'tan yana kaydı. Ancak aklıma takılan bir kaç konu var. Mi 5s Plus 2016'da çıktı. Acaba yazılım desteği konusunda sıkıntı olur mu, yani şu an güncelleme veriliyor mu ve devam eder mi?
Bir de Redmi note 5 pro 3/32 gb versiyonlar nasıldır? 3 gb ram dezavantaj olur mu? Son olarak Redmi 5 Plus 4/64 Gb'ta aklımda. Kapasitesinin 32 ya da 64 Gb olması önemli değil. Daha çok rame bakıyorum.

Bu üç cihazın birbirine göre artıları eksileri nelerdir? Kamera, hızlı çalışma, sorunsuzluk ve ileriye dönük yazılım desteği açısından hangisini tavsiye edersiniz?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Mi 5s Plus'a nedense yazık oldu. Bu kadar iyi donanıma sahip bir cihaz resmen yok sayılıyor. Redmi Note 5 Pro 3/32 gb nasıldır hocam? 3 gb olması sorun olur mu uygulama açısından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 5s Plus kamera olarak nasıl hocam, en iyi donanım o telefonda olduğu için aklım onda kalıyor?

4gb ram olması sistemi rahat çalıştırması açısından çok daha iyi olacaktır ama bütçe sıkıntısı varsa 3gb ram de yeterli sayılır hocam.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mi 5s Plus'a nedense yazık oldu. Bu kadar iyi donanıma sahip bir cihaz resmen yok sayılıyor. Redmi Note 5 Pro 3/32 gb nasıldır hocam? 3 gb olması sorun olur mu uygulama açısından?

Mi 5s Plus kamera olarak nasıl hocam, en iyi donanım o telefonda olduğu için aklım onda kalıyor?

bakacağım hocam, dediğiniz gibi 4/64 gb versiyonunu uygun bulursam, hem donanım hem de yeni olması açısından bende o telefonu düşünüyorum.

İçlerinde Note 5 Pro kamera konusunda iyi yeni jenerasyon Sony IMX sensör kullanıyor 12+5 Mp kamera var arkada Ön tarafta 20 mp Sony IMX sensörlü kamerası olunca ön plana geçiyor.
Mİ5S Plus İşlemci kaynaklı olarak seviyesinde iyi telefon tabiki kamerası da orta-iyi derece çıkış yılından bu yana 13+13 Mp kamera kullanıyor ikiside Aynı Sony IMX sensöre sahip sadece ön kamera konusunda kalite farkı var.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
İçlerinde Note 5 Pro kamera konusunda iyi yeni jenerasyon Sony IMX sensör kullanıyor 12+5 Mp kamera var arkada Ön tarafta 20 mp Sony IMX sensörlü kamerası olunca ön plana geçiyor.
Mİ5S Plus İşlemci kaynaklı olarak seviyesinde iyi telefon tabiki kamerası da orta-iyi derece çıkış yılından bu yana 13+13 Mp kamera kullanıyor ikiside Aynı Sony IMX sensöre sahip sadece ön kamera konusunda kalite farkı var.
Hocam redmi note 5 pro'da bokeh efekti var ama mi 5s plus'ta yok. Kameralar aynıysa yazılım farkı mı oluyor?

Son bir soeu soracağım arkadaşlar; Mi 5s Plus sorunsuz olarak kullanılabiliyor mu? Bazı yerlerde kamera sorunu ve hatırlamadığım bir kaç sorun okumuştum. Kamera, arama, mesaj, sosyal medya vb. uygulamalar da telefonu sorunsuz olarak kullanabiliyor muyuz? Yazılımında herhangi bir sorun yok değil mi? Bu konu hakkında da olumlu bir cevap alırsam cumartesi günü 6/128 Gb'lik versiyonunu alacağım. angel~~ cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Hocam redmi note 5 pro'da bokeh efekti var ama mi 5s plus'ta yok. Kameralar aynıysa yazılım farkı mı oluyor?

Redmi Note 5 Pro Arka Kamerada 1.Kamerası #Sony IMX 486 Exmor RS- 12 MP
2.Kamerası #Samsung Sensör- 5 MP
Ön Kamerası #Sony IMX 376 Exmor RS- 20 MP

Mİ5S Plus Arka Kamerada 1.Kamerası #Sony IMX 258 Exmor RS- 13 MP
2.Kamerası #Sony IMX 258 Exmor RS- 13 MP
Ön Kamerası #OmniVision OV4688- 4 MP

Sensörleri aynı dediğim Mi5S Plus'un arka kameraları olan 1. ve 2. kameralarıydı yanlış bilgi olmasın.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Arkadaşlar satılık olan pek çok redmi note 5 pro 3/32 GB modeli var, ancak arama yapınca böyle bir model bulamıyorum. 4/64 GB ve 6/128 GB versiyonları var ama 3/32 GB göremedim. Acaba isim konusunda yanıltma mı var? Eğer böyle bir model varsa özelliklerini yazar mısınız, ya da link atar mısınız?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar satılık olan pek çok redmi note 5 pro 3/32 GB modeli var, ancak arama yapınca böyle bir model bulamıyorum. 4/64 GB ve 6/128 GB versiyonları var ama 3/32 GB göremedim. Acaba isim konusunda yanıltma mı var? Eğer böyle bir model varsa özelliklerini yazar mısınız, ya da link atar mısınız?
Hayır, Redmi Note 5 Pro sadece 4/64 ve 6/64 olarak var. Muhtemelen baktığınız satıcılar Redmi Note 5 veya AI modelini Pro adıyla satmaya çalışıyorlar.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hayır, Redmi Note 5 Pro sadece 4/64 ve 6/64 olarak var. Muhtemelen baktığınız satıcılar Redmi Note 5 veya AI modelini Pro adıyla satmaya çalışıyorlar.
Hocam şu linkteki isimde de yanıltma mı var o zaman?

Bir de anketteki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam şu linkteki isimde de yanıltma mı var o zaman?

Bir de anketteki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz?
Aynen hocam.

Redmi Note 5 Pro 4/64 tavsiye ederim fakat bu modelin fiyatı yüksek. Bunun yerine Redmi Note 5 AI modellerine bakabilirsiniz. Kamera dışında Pro ile aralarında ciddi bir fark yok.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Aynen hocam.

Redmi Note 5 Pro 4/64 tavsiye ederim fakat bu modelin fiyatı yüksek. Bunun yerine Redmi Note 5 AI modellerine bakabilirsiniz. Kamera dışında Pro ile aralarında ciddi bir fark yok.
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam, eğer yasak değilse bahsettiğiniz redmi note 5 AI modeline ait bir link atmanız mümkün mü?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam, eğer yasak değilse bahsettiğiniz redmi note 5 AI modeline ait bir link atmanız mümkün mü?

Buyrun hocam

32 GB :

64 GB :

Oyla:
Üst Alt