Yardım Mi 5s Plus Hala Alınır mı?

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Arkadaşlar mi max 2 ve mi 5s plus hakkında bir konu açmıştım. O konuda ibre mi 5s plus'tan yana kaydı. Ancak aklıma takılan bir kaç konu var. Mi 5s Plus 2016'da çıktı. Acaba yazılım desteği konusunda sıkıntı olur mu, yani şu an güncelleme veriliyor mu ve devam eder mi?
Bir de Redmi note 5 pro 3/32 gb versiyonlar nasıldır? 3 gb ram dezavantaj olur mu? Son olarak Redmi 5 Plus 4/64 Gb'ta aklımda. Kapasitesinin 32 ya da 64 Gb olması önemli değil. Daha çok rame bakıyorum.

Bu üç cihazın birbirine göre artıları eksileri nelerdir? Kamera, hızlı çalışma, sorunsuzluk ve ileriye dönük yazılım desteği açısından hangisini tavsiye edersiniz?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam redmi note 5 pro'da bokeh efekti var ama mi 5s plus'ta yok. Kameralar aynıysa yazılım farkı mı oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir soeu soracağım arkadaşlar; Mi 5s Plus sorunsuz olarak kullanılabiliyor mu? Bazı yerlerde kamera sorunu ve hatırlamadığım bir kaç sorun okumuştum. Kamera, arama, mesaj, sosyal medya vb. uygulamalar da telefonu sorunsuz olarak kullanabiliyor muyuz? Yazılımında herhangi bir sorun yok değil mi? Bu konu hakkında da olumlu bir cevap alırsam cumartesi günü 6/128 Gb'lik versiyonunu alacağım. angel~~ cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Hocam altı üstü bi telefon alacaksın,telefonla evlenmeyeceksin ::)bu yüzden iki konu açtın,benim ilk xiaomi telefonum 5s plus idi.aslında mi6 alacaktım ama mi6 henüz resmi olarak tanıtılmadığı ve mi6 yı beklemek için vaktim olmadığından 5s Plus aldım.3800 batarya 5.7 inç ekran çift kamera sd821 benü cezbetti açıkçası.bi iki ay falan kullandım 5s plus ı.sonra mi6 almak için sattım teli.bana göre 5s plus un sadece sanırım kamerası biraz üzebilir seni yanlış anlama kötü değil ama daha iyi olabilirdi.kimbilir belki güncellemelerle daha iyi olmuş olabilir bilgim yok.görüntüsü karizması harika bi telefon.performansı zaten mis gibi.ben 5s plus ı almanı isterim ama üstüne az para katıp mi6 almanı da tavsiye ederim bütçen varsa.cantara hocamın attığı linklere de göz atabilirsin.hangisi bütçene uygunsa artık

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hocam altı üstü bi telefon alacaksın,telefonla evlenmeyeceksin ::)bu yüzden iki konu açtın,benim ilk xiaomi telefonum 5s plus idi.aslında mi6 alacaktım ama mi6 henüz resmi olarak tanıtılmadığı ve mi6 yı beklemek için vaktim olmadığından 5s Plus aldım.3800 batarya 5.7 inç ekran çift kamera sd821 benü cezbetti açıkçası.bi iki ay falan kullandım 5s plus ı.sonra mi6 almak için sattım teli.bana göre 5s plus un sadece sanırım kamerası biraz üzebilir seni yanlış anlama kötü değil ama daha iyi olabilirdi.kimbilir belki güncellemelerle daha iyi olmuş olabilir bilgim yok.görüntüsü karizması harika bi telefon.performansı zaten mis gibi.ben 5s plus ı almanı isterim ama üstüne az para katıp mi6 almanı da tavsiye ederim bütçen varsa.cantara hocamın attığı linklere de göz atabilirsin.hangisi bütçene uygunsa artık
Aldım hocam redmi note 5 pro 4/64 GB. Konuda belirttim.

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Geçen aldığım Note 5 ai (3/32) elime ulaştı. Root yaptım yazılımları yükledim vs . Genel hatlarıyla hoşuma gitti.
Kamerası güzel, ekran parlaklığı ve kaliteside fena değil.
en büyük çekincem SD 636 performansı konusundaydı ki bana oldukça yeterli oynadığım 1-2 oyun var zaten donmadna kasmadan oynatıyor.
Bataryayı test etme imkanım olmadı ama %51 ile aldıgım batarya ile cihaz ile uğraşırken 1 barem ya düştü ya düşmedi.

İnşallah üzmez beni

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Tek
Geçen aldığım Note 5 ai (3/32) elime ulaştı. Root yaptım yazılımları yükledim vs . Genel hatlarıyla hoşuma gitti.
Kamerası güzel, ekran parlaklığı ve kaliteside fena değil.
en büyük çekincem SD 636 performansı konusundaydı ki bana oldukça yeterli oynadığım 1-2 oyun var zaten donmadna kasmadan oynatıyor.
Bataryayı test etme imkanım olmadı ama %51 ile aldıgım batarya ile cihaz ile uğraşırken 1 barem ya düştü ya düşmedi.

İnşallah üzmez beni
Tek çekinceniz ram olabilir. Onun dışında çok iyi. Bir de karanlıkta video çekimini beğenmedim, çok fazla karıncalanma var.

Oyla:

KETME

Kişi Sevdiği ile Beraberdir.
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketme
Cihazım
REDMİ 11 PRO+5G
Konular
0
mi 5s plus 4/64 kualnıyorum artı redmi not 4 4/64. ama yıne günlüm 5splusta çok harika bır cıhaz.yazılım cıkmasa bile

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Tek

Tek çekinceniz ram olabilir. Onun dışında çok iyi. Bir de karanlıkta video çekimini beğenmedim, çok fazla karıncalanma var.
Düzeltiyorum dün gece kullandım, neredeyse pürüzsüz video çekiyor. İlk kullandığımda neden öyle oldu anlamadım ama dün flaşsız bir şekilde karanlık sokakta video çekimi yaptım, çok temiz görüntü verdi.

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Tek

Önümüzdeki 2 yıl boyunca 3 gb ram'in tamamnı kullanan bir oyun çıkacagını sanmıyorum. Öyle bir oyun çıksa da SD 636'nın altından kalkabileceğini sanmıyorum
Bu ram davası 2015'ten beri devam ediyor, mi4'ten aşinayım birkez doldugunu görmedim 2 yıl boyunca

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Önümüzdeki 2 yıl boyunca 3 gb ram'in tamamnı kullanan bir oyun çıkacagını sanmıyorum. Öyle bir oyun çıksa da SD 636'nın altından kalkabileceğini sanmıyorum
Bu ram davası 2015'ten beri devam ediyor, mi4'ten aşinayım birkez doldugunu görmedim 2 yıl boyunca
Ben hiç oyun oynamıyorum telefonda ama kullanım rahatlığı açısından 4 GB aldım. Tamamen hiçbir zaman dolmaz zaten. 400 500 mb'ye kadar düşer. O zaman da telefon ısınmaya ve hafiften kasmaya başlar. 636 güzel işlemci. 801'den daha iyi. Isınma problemi yok.

Oyla:
Üst Alt