Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mi 5S Plus kullanıcıları için sevindirici haber geldi arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.

MIUI 10 China Stable Rom 10.1.2.0 Yayınlandı
ve
Android 8.0 (Oreo) ile.

TWRP Link:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Arkadaşlar kullanan yükleyebilir arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa çok seviniriz.
Biz yükleyemedik de

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ogulcankilic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
2
Sistemde bazı sorunlar var galiba 101 okeyplus a girdim ekran sim siyah oldu. Volte bozulmuş nougat ta sıkıntısız kullanıyordum şuan gelen çağrılarda 3g ye düşüyor ararken sıkıntı yok gelen çağrılarda sıkıntı oluyor. Şarjı emiyor resmen, wifi da nougatta 4 buçuk saat alıyordum şuan 3saat 20 dk civarı aldım 10 şarj kaldı wifi da. Akıcılık açısından sıkıntı yok nougattaki laglar olmuyor işlemciyi kısmıyor herhalde. Whatsapp mesajlarda gecikme sezdim uygulama tasarrufunu kısıtlama yok yaptım düzelir herhalde. Ram kullanımı arkada birşey açık değilken %56 civarında bende kullanılan programlara görede değişkenlik gösterir.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Sen halen daha MIUI 8 kullanıyorsunda forumda aradığını bulabiliyormusun internet paketim bol nasılsa deyip onu mu bitirmeye çalışıyorsun burada bulunanların%90 ı güncellemeleri bekliyor
Senin forumdan beklentin ne Idea~~
Selametle
Hocam dediğinden hiç birşey anlamadım. Forumda pek birşey arayan biri değilim. Sadece bildiklerimi insanlara aktarmayı severim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 buçuk yıl geriden takip ediyorsun yani güvenlik yamalarını. Şu an kulandığın şeyde yığınla bilinen güvenlik açığı var, biri uzaktan telefonunda komut çalıştırırsa, tüm bilgilerin açığa çıkarsa görürüm o zaman.

Arkadaşım güvenlik demek her şey demek neredeyse şu çağda. Varsın telefon yavaş çalışsın, değer mi kendini böyle riske atmaya?
Hocam güvenlik yama dediğin olayı en güncel güvenlik yamalarini kendim portluyorum. Sıkıntı yok yani.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Miui10 china kapalı beta 8.11.5 yayınlandı

MI 5s Miui Ms 8.10.25

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Miui10 china kapalı beta 8.11.5 yayınlandı

MI 5s Miui Ms 8.10.25
Hocam eğer bir sıkıntı görülmez ise, açık betaya vermeleri yine cuma gününü mü bulur, yoksa daha erken verme ihtimalleri var mı sizce ? Geçen cuma hevesimiz kursağımızda kalmıştı :D

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hocam eğer bir sıkıntı görülmez ise, açık betaya vermeleri yine cuma gününü mü bulur, yoksa daha erken verme ihtimalleri var mı sizce ? Geçen cuma hevesimiz kursağımızda kalmıştı :D
Bu china beta olduğu için her cuma yayında. Global içinde inşallah bu cuma verecekler

MI 5s Miui Ms 8.10.25

marqnue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cb
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Son guncellemeyi (8.11.1 android 8) yükledikten sonra sarj daha hızlı bitmeye başladı. 4 cekirdek aktif olarak çalışıyor. Ilerleyen güncellemelerde sorun çözülür mü yoksa bu sekilde devam mi eder?

Üst Alt