Burda sitem edilecek bir durum yok belkide mesajınızı görmemiş olabiliriz belkide sorununuzu tam olarak aciklayamamis olabilirsinizTwrp sürümü eski imiş zar zor yazılımcı birisine yaptırdım,cevap için teşekkürler miuforumtürkiyeçok yardımcı oldunuz
Temiz kurulum yapın hocam ben v18 kullanıyorum oreo stabil sürümünde sorun yaşamadımStabil Oreo sürümlerine EU veya Global farketmeksizin Magisk aracılığı ile root yükleyebilen var mı? TWRP üzerinden v17 ve v18 sürümlerini yüklemeyi denedim ama hepsinde telefon açıldıktan sonra aşırı ısınıyor ve parolayı girmeme rağmen telefon açılmıyor.
tavsiyem kurma cunku cekirdekten dolayi pil cok hizli tukeniyorandroid 8 nasıl gelen güncelemeyi kuralım mı herhangi bir sıkıntı var mı
2-3 kere yaptım ama fayda etmedi ilginç.Temiz kurulum yapın hocam ben v18 kullanıyorum oreo stabil sürümünde sorun yaşamadım
Önce fabrika ayarlarına bir döndür cihazı yinede kasma donma devam ederse o zaman düşünürsün bence. (yedek almayı unutma)Arkadaşlar merhaba, çok fazla kasma vs. benzeri sorun yaşadım güncellemeden sonra, farklı bir roma geçmemi veya downgrade etmemi tavsiye eder misiniz?
Not: rom değiştirirken dosya/uygulama kaybım oluyor mu? Oluyorsa çözümü var mı?
Teşekkürler şimdiden.