Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım varBoşu boşuna otadan iki kere indirdim. Geri çekilmiş.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok çok değişiklik var benim için şöyle sıralanır;Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım var
Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım var
1 buçuk yıl geriden takip ediyorsun yani güvenlik yamalarını. Şu an kulandığın şeyde yığınla bilinen güvenlik açığı var, biri uzaktan telefonunda komut çalıştırırsa, tüm bilgilerin açığa çıkarsa görürüm o zaman.Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım var
Windows XP güvenlik olarak inanılmaz derecede zayıf, internete bağlı hiçbir cihazda kullanılmaması gerek. ATM'lerde kullanılıyor evet ama onlarda güvenlik zaafiyetine sebep olacak hiçbir şey yok.Android in levelinin yükselmesi sadece başka bahçeler açıyor , eğlenceyi arttırıyor. Kilitleri sağlamlaştırmıyor. Abartmayalım. Yoksa 2001 yılında üretilen windows xp hala çekici olmazdı. Güncellemeler maalesef sırf meraktan yükleniyor. Ms dos dan Windows a geçmeyi beklemiyor kimse.
Olay Android sürümü değil. Güvenlik yaması. Google düzenli olarak keşfedilen CVE açıklarını yamalar. Qualcomm ürettiği çiplerdeki güvenlik açıklarını tespit eder ve Samsung, Huawei, Xiaomi gibi üreticiler düzenli olarak bunları yamalar. MIUI 8'inki muhtemelen Mayıs 2017 filandır. Ve o tarihten bu yana çıkan CVE listesini koysan yüzlerce sayfa dolusu güvenlik açığı çıkar.İnsanları güncellemeye zorunlu bırakıyorlar. Oreo çok sağlam diye bir şey yok. Yarın bir bug bulur güncellediğiniz telefonlarınızın içindeki "bilgileri" ortaya çıkarırlarsa şaşırmayın.
Güncelleme nin tek bir amacı vardır. O da planlı eskitme dir. Android güncellenir ve 3. Parti üreticiler e baskı yapar. Böylelikle android 6 için yazılım desteği kesilir. Watsap desteği kesilen android 6 sahibi Samsung 9 alır