Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

mustioz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5s
Konular
14
Son durum güncelleme yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Boşu boşuna otadan iki kere indirdim. Geri çekilmiş.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım var

RotasızKaptan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Geylani
Cihazım
Mi5
Konular
14
Hocam forumda nedir bu güncelleme derdi. Güncelleme gelse dahi değişen ne var arayüz dışında. Ben global stable miui 8 kullanıyorum hala. Güncellemeyi düşünmüyorum. Tabiki senin düşüncene saygım var
Çok çok değişiklik var benim için şöyle sıralanır;

-Bildirim paneli cevaplama.
-Müdahaleye gerek kalmadan çekirdek aktif olması
-Araçlar değişikliği
-3.Parti uygulamalarda parmak izi okunmasının olmaması Vs vs şuan aklıma bunlar geldi.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37

Sen halen daha MIUI 8 kullanıyorsunda forumda aradığını bulabiliyormusun internet paketim bol nasılsa deyip onu mu bitirmeye çalışıyorsun burada bulunanların%90 ı güncellemeleri bekliyor
Senin forumdan beklentin ne Idea~~
Selametle

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
1 buçuk yıl geriden takip ediyorsun yani güvenlik yamalarını. Şu an kulandığın şeyde yığınla bilinen güvenlik açığı var, biri uzaktan telefonunda komut çalıştırırsa, tüm bilgilerin açığa çıkarsa görürüm o zaman.

Arkadaşım güvenlik demek her şey demek neredeyse şu çağda. Varsın telefon yavaş çalışsın, değer mi kendini böyle riske atmaya?

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Android in levelinin yükselmesi sadece başka bahçeler açıyor , eğlenceyi arttırıyor. Kilitleri sağlamlaştırmıyor. Abartmayalım. Yoksa 2001 yılında üretilen windows xp hala çekici olmazdı. Güncellemeler maalesef sırf meraktan yükleniyor. Ms dos dan Windows a geçmeyi beklemiyor kimse.

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
İnsanları güncellemeye zorunlu bırakıyorlar. Oreo çok sağlam diye bir şey yok. Yarın bir bug bulur güncellediğiniz telefonlarınızın içindeki "bilgileri" ortaya çıkarırlarsa şaşırmayın.

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Android in levelinin yükselmesi sadece başka bahçeler açıyor , eğlenceyi arttırıyor. Kilitleri sağlamlaştırmıyor. Abartmayalım. Yoksa 2001 yılında üretilen windows xp hala çekici olmazdı. Güncellemeler maalesef sırf meraktan yükleniyor. Ms dos dan Windows a geçmeyi beklemiyor kimse.
Windows XP güvenlik olarak inanılmaz derecede zayıf, internete bağlı hiçbir cihazda kullanılmaması gerek. ATM'lerde kullanılıyor evet ama onlarda güvenlik zaafiyetine sebep olacak hiçbir şey yok.

İnsanları güncellemeye zorunlu bırakıyorlar. Oreo çok sağlam diye bir şey yok. Yarın bir bug bulur güncellediğiniz telefonlarınızın içindeki "bilgileri" ortaya çıkarırlarsa şaşırmayın.
Olay Android sürümü değil. Güvenlik yaması. Google düzenli olarak keşfedilen CVE açıklarını yamalar. Qualcomm ürettiği çiplerdeki güvenlik açıklarını tespit eder ve Samsung, Huawei, Xiaomi gibi üreticiler düzenli olarak bunları yamalar. MIUI 8'inki muhtemelen Mayıs 2017 filandır. Ve o tarihten bu yana çıkan CVE listesini koysan yüzlerce sayfa dolusu güvenlik açığı çıkar.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Güncelleme nin tek bir amacı vardır. O da planlı eskitme dir. Android güncellenir ve 3. Parti üreticiler e baskı yapar. Böylelikle android 6 için yazılım desteği kesilir. Watsap desteği kesilen android 6 sahibi Samsung 9 alır

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Güncelleme nin tek bir amacı vardır. O da planlı eskitme dir. Android güncellenir ve 3. Parti üreticiler e baskı yapar. Böylelikle android 6 için yazılım desteği kesilir. Watsap desteği kesilen android 6 sahibi Samsung 9 alır

8-11-1 yükledim global olanı üstüne nougat yedeğinin veri kısmını aldım sadece şuan bir sıkıntı yok Dolby 7.0 içindi bana şimdi onun oreo ve 5s için olanı lazım magisk de varmıdır
Selametle hocam

Üst Alt