mubu95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi4
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Xiaomi Mi 5S satın aldık bir arkadaşımla beraber. Daha önce Redmi 4 Prime kullanıyordum. Onun pil performansı zaten efsaneydi biliyorsunuz. Bu telefondan beklentim de onun kadar değildi elbette fakat %70'i kadar dayanır diyordum. Malesef pil performansı çok kötü. Satın aldığımız iki telefonda da. Yapmamız gereken bir şey mi var bilemiyorum. Ancak, Redmi 4'ün yarısı kadar dahi gitmiyor. Navigasyon ve GPS gerektiren uygulamalar kullanmadan almış olduğum ekran süresi 4 saat toplamda. Aynı uygulamalarla Redmi 4'te 9-10 saati buluyordu.

Ben mi kuruntu yapıyorum, bütün Mİ 5S'ler böyle mi yoksa bu telefonda mı bir sıkıntı var, yardımcı olursanız sevinirim. (Yoksa MIUI'ın yeni versiyonlarında pil performansı artmış olabilir mi? Çünkü Mi 5S'e güncelleme gelmedi biliyorsunuz.)

[Global Stabile ROM var içinde, bilginize. Satıcı Hepsiburada olmak üzere, Delta Servis garantisiyle alınmıştır.]

Teşekkür ederim.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Kardeşim 7.6.8 beta yükledim 2 gündür kullanıyorum pil %10 8 saat ekran süresi aldım çok iyi
Kardeş acaba ram kullanımı nasıl ben stabil rom kullanıyorum ama ram 400 MB kadar düşüyor çok ram kullanıyor beta iyiyse bende geçmeyi düşünüyorum yeni güncelleme nin ne zaman geleceği belli değil

Oyla:

kemal6677

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Eu.7.6.8 rom benim tel 4gb boştaki ram 2.3 ile 2.6 falan

Oyla:

kbytrgt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
htc m8
Konular
0
beyler size acizane bir sorum var ben mi5 kullanıcısıyım ama navigasyonundan memmun değilim mi 6 ise bana büyük gibi geldi forumda aradım bilgide bulamadım mi 5s in navigasyonu nasıl örnegin mi5 binaların çok sık olduğu yerlerde gps sinyalini kaybediyor bana biraz fikir verebilirmisiniz saygılar

Oyla:

erayoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
Mİ 5S BLACK
Konular
0
Eğer wife kullanmıyorsanız kapatın benimde aynı sorun başıma gelmişti wifi yi açık unutuyordum kullanmadığım alanlarda ve ekran parlaklığı maksimumda olmasın bu kadar.

Oyla:
Üst Alt