mubu95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi4
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Xiaomi Mi 5S satın aldık bir arkadaşımla beraber. Daha önce Redmi 4 Prime kullanıyordum. Onun pil performansı zaten efsaneydi biliyorsunuz. Bu telefondan beklentim de onun kadar değildi elbette fakat %70'i kadar dayanır diyordum. Malesef pil performansı çok kötü. Satın aldığımız iki telefonda da. Yapmamız gereken bir şey mi var bilemiyorum. Ancak, Redmi 4'ün yarısı kadar dahi gitmiyor. Navigasyon ve GPS gerektiren uygulamalar kullanmadan almış olduğum ekran süresi 4 saat toplamda. Aynı uygulamalarla Redmi 4'te 9-10 saati buluyordu.

Ben mi kuruntu yapıyorum, bütün Mİ 5S'ler böyle mi yoksa bu telefonda mı bir sıkıntı var, yardımcı olursanız sevinirim. (Yoksa MIUI'ın yeni versiyonlarında pil performansı artmış olabilir mi? Çünkü Mi 5S'e güncelleme gelmedi biliyorsunuz.)

[Global Stabile ROM var içinde, bilginize. Satıcı Hepsiburada olmak üzere, Delta Servis garantisiyle alınmıştır.]

Teşekkür ederim.

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
11
Benim telefonum da mi 5s. Ben çok memnunum her yönden. Kararlı stabil rom kullanıyorum. Elimden düşmüyor. Şarjı 1 günü çok rahat çıkartıyor.
Wifi ile mobil veri kullanımı arasında fark oluyor ama.

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Şarj süresi bende de 2-3 saat arası gidiyordu. Global beta sürümünğ indirdim şuan 6 saati bile gördüğü oluyor. Tabi bu süre ekran kullanımı için. Bir günü çok rahat çıkarıyor

Oyla:

mubu95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi4
Konular
4
Kardeş merhaba..
Ben ekran süresi en az bir 10-15 saat gidecek Xiaomi Telefon arayisindayim..

Aklımda Mİ 5S ve Mİ 6 vardı..
Msj ini okuyunca Mİ 5S ten direk vazgeçtim!

Mi6 tabi yeni bir telefon.. Kaç saat ekran süresi verir, nedir,ne değildir bilemiyorum?

Aklımda kalan senin şu Redme prime için yazdığın şey oldu.. Batarya performansı noktasında tam benim aradığım Telefonmus gibi duruyor!

Gün içinde gerek wi-fi gereksede hücresel veri kapalı, ekran parlaklığı en düşükte ayarlı, yaklaşık 1-2 SAAT Telefon görüşmesi, aklıma geldikçe müsait oldukça internete girip haberleri, gazeteleri okuyup çıkarım.. Müzik, video, oyun, sosyal medya, Facebook twitter wattsap mail vb.bunlarin hiç biriyle işim olmaz!!

Sence Mi5S i, Mİ 6 yı bu kenara bırakıp Xiaomi Redme 4 prime alsam bu kullanım şartlarında bana istediğim o ekran süresini verirmi? (10-15 saat).. Aradığımı bu telefon da bulabilirmiyim?

Birde bu Redme 4 prime modellerinde Hızlı Şarj özelliği var degilmi? (Hızlı şarj özelliği olmazsa olmazlarımdan!) Şayet bu özellik yoksa kaç saatte şarj oluyor?

Teşekkür ederim..

Kardeşim, Redmi 4 Prime hızlı şarj özelliği yok. Yani telefonda var ama gelen şarj aletlerinde (belki Türkiye'den kaynaklı) yok. Ama Mi 5S Type-c olduğu için o yönden başarılı.

Redmi 4 Prime aşırı yoğun kullanımlarında bile 6-7 saat ekran süresi veriyor, (gps-mobil veri açık-navigasyon kullanımı vs. mevcut-whatsap-safari) Ama belli ki siz çok yoğun kullanmıyorsunuz, hatta whatsapp bile kullanmıyorsanız bu telefonla 15 saat ekran süresi alırsınız. Daha iyisi var mı bilmiyorum, ama 4X için de iyi demişlerdi.

Bu arada 1.5 saatte falan şarj oluyor.

Oyla:

kemal6677

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1

Oyla:

Dreamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şehmuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Kardeş merhaba..
Ben ekran süresi en az bir 10-15 saat gidecek Xiaomi Telefon arayisindayim..

Aklımda Mİ 5S ve Mİ 6 vardı..
Msj ini okuyunca Mİ 5S ten direk vazgeçtim!

Mi6 tabi yeni bir telefon.. Kaç saat ekran süresi verir, nedir,ne değildir bilemiyorum?

Aklımda kalan senin şu Redme prime için yazdığın şey oldu.. Batarya performansı noktasında tam benim aradığım Telefonmus gibi duruyor!

Gün içinde gerek wi-fi gereksede hücresel veri kapalı, ekran parlaklığı en düşükte ayarlı, yaklaşık 1-2 SAAT Telefon görüşmesi, aklıma geldikçe müsait oldukça internete girip haberleri, gazeteleri okuyup çıkarım.. Müzik, video, oyun, sosyal medya, Facebook twitter wattsap mail vb.bunlarin hiç biriyle işim olmaz!!

Sence Mi5S i, Mİ 6 yı bu kenara bırakıp Xiaomi Redme 4 prime alsam bu kullanım şartlarında bana istediğim o ekran süresini verirmi? (10-15 saat).. Aradığımı bu telefon da bulabilirmiyim?

Birde bu Redme 4 prime modellerinde Hızlı Şarj özelliği var degilmi? (Hızlı şarj özelliği olmazsa olmazlarımdan!) Şayet bu özellik yoksa kaç saatte şarj oluyor?

Teşekkür ederim..
Xiaomi mi max 2 (: şu an TR' de yok (:

Oyla:

mubu95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi4
Konular
4
Arkadaşlar, ama bu normal değil bence.

Wi-fi, Mobil İnternet kapalı. Pil performansı açık. Parlaklık en azda. Yani şarj yiyecek hiçbir şey yok. Telefonu şarjı full olduğunda aldım. Bütün bu şartlar altında 25 dk içerisinde &96'ya indi şarj. Yani telefonu kullanmadım bile. Sadece 15sn lik bir telefon görüşmesi yaptım o kadar.

Sizce de bir şeyler yanlış gidiyor olabilir mi?

Oyla:

cenk3370

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
gm
Konular
0
Kardeşim, Redmi 4 Prime hızlı şarj özelliği yok. Yani telefonda var ama gelen şarj aletlerinde (belki Türkiye'den kaynaklı) yok. Ama Mi 5S Type-c olduğu için o yönden başarılı.

Redmi 4 Prime aşırı yoğun kullanımlarında bile 6-7 saat ekran süresi veriyor, (gps-mobil veri açık-navigasyon kullanımı vs. mevcut-whatsap-safari) Ama belli ki siz çok yoğun kullanmıyorsunuz, hatta whatsapp bile kullanmıyorsanız bu telefonla 15 saat ekran süresi alırsınız. Daha iyisi var mı bilmiyorum, ama 4X için de iyi demişlerdi.

Bu arada 1.5 saatte falan şarj oluyor.
Teşekkür ederim ilginiz için..

Ama vazgeçilmez 2 onceligim var..
1-Ekran boyutu.. Kesinlikle 5.5 inç ten küçük olacak..
2- Hızlı Şarj özelliği olmazsa olmazlarımdan..

Dolayısıyla bu Redme 4 prime modellerini eliyorum..

Birde Dream kardeş Mı Max 2 önermiş ve Türkiye den satışi yok demiş..

Bu modelin ekran boyutu ve diğer özellikleri nedir bu araştırayım bakayım merak ettim..

Oyla:
Üst Alt