Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
9.2.1.0 güncellemesini kurdum sim kart görmüyor ve parmak izi çalışmama sorunu oluştu. Sim kartı çıkartıp taktım yine görmüyor parmak izi ekleme yerinden parmak izi silme ve eklememe izin vermiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı resmi 5 kere atmanız birşey değiştirmiyor. Fazla resimleri kaldırdım. Lütfen dikkat ediniz.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

baveracar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baver
Cihazım
Mi5s
Konular
6
9.2.1.0 güncellemesini kurdum sim kart görmüyor ve parmak izi çalışmama sorunu oluştu. Sim kartı çıkartıp taktım yine görmüyor parmak izi ekleme yerinden parmak izi silme ve eklememe izin vermiyor.
Hocam verileri yedekleyip bi format atmayı deneyin bir de imei kontrolu yapın olmazsa mi Flash ile temiz kurulum yapın forumda yardımcı olacak konular var

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Arkadaşlar bazı forumda tecrübeli olanların dediğini dinlemekte fayda var. Stabil rom ile boşa uğraşmayın. Global beta ya geçin. Stabil sorunlu. Güncelleme sorunlu. Mi5s için konuşuyorum. Diğerlerini tecrübe etmedim. Betaya geçince demek istediğimi anlayacaksınız.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Arkadaşlar bazı forumda tecrübeli olanların dediğini dinlemekte fayda var. Stabil rom ile boşa uğraşmayın. Global beta ya geçin. Stabil sorunlu. Güncelleme sorunlu. Mi5s için konuşuyorum. Diğerlerini tecrübe etmedim. Betaya geçince demek istediğimi anlayacaksınız.
Alır almaz beta ya geçtim bende herkese öneririm romdan anlayan varsa farklı romlar da denesin taraftarıyım

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

selamnaber

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5s
Konular
4
9.2 güncellemesini elle yüklemek istiyorum ama güncelleme paketi doğrulanamadı diyor. çözümü var mı?

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
Arkadaşlar 9.2.1.0 sürümününde çift bildirim sorunu ya da baska sorun var mı acaba? Bir de ben 9.1.1.0 sürümündeyken tuş kilidini açınca bazen sanki ana ekran tuşuna uzun basmış gibi tuş kilidi açılınca direkt Google aramaya geçiyordu. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

bende de sizin dediğiniz gibi oluyor , parmağı okutunca ekran açılıp hemen google a giriyor
[doublepost=1517140854,1517140832][/doublepost]
Arkadaşlar 9.2.1.0 sürümününde çift bildirim sorunu ya da baska sorun var mı acaba? Bir de ben 9.1.1.0 sürümündeyken tuş kilidini açınca bazen sanki ana ekran tuşuna uzun basmış gibi tuş kilidi açılınca direkt Google aramaya geçiyordu. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

bende de sizin dediğiniz gibi oluyor , parmağı okutunca ekran açılıp hemen google a giriyor

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15

Romdan kaynaklı bir sorun. beta indirip guncelleyici den seçip yükleyin daha stabil hocam.

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
teşekkür ederim

selamnaber

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Romdan kaynaklı bir sorun. beta indirip guncelleyici den seçip yükleyin daha stabil hocam.

Hocam beta kullanıyordum her hafta güncelleme almasından rahatsız oluyorum. Güncelleme geliyor, yüklemeye kalksam internetim oldukça yavaş şu sıralar. Saatlerimi alıyor. Yüklemesem sanki bir sürüm geride kalmışım da her şeyi kaçırmışım gibi hissediyorum. :D

Bu arada sorum diğer sayfada kalmış, global 9.2'yi elle yüklemeye çalışıyorum ama paket doğrulanamadı diyor bana. Çözümü var mıdır? Şu anda 9.1 yüklü ve otadan alamadım ne yazık ki.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36

Ayarlar - ek ayarlar- tuş ve hareket kısa yolları - Google asistan kısa yolunu home tuşundan kaldırın oldu bitti. :)

Üst Alt