Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
çık o ekrandan, sonra ayarlarda en üstte telefon hakkında bölümünden istediğin yerlere bakabilirsin.
[doublepost=1517148843,1517148759][/doublepost]
o ekrandaki şeyde veri kullanımı uyarısı, veri kullanım ayarlarından bildirim kısmını kapatırsan gider.
Uyarı değil hocam veri kullanımı kapalı olduğu halde var o veri kullanım sekmesi. Kullandığınız internet verisi kadar günlük kullanımı gösteriyor herhangi bir uyarı yada kısıtlama yapmamaktadır. Yeni sürüm ve güncellemelerin hepsinde var. İsteğe bağlı kapatılabilir tabi

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Mi flash hocam. Sorunsuz temiz kurulum dur. Twrp custom romlar için. Bootloader kilidinizin açık olması lazım. Forumda anlatımlar mevcuttur

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama global beta romu indirdim ancak image dosyası olmadığı için mifalsh görmüyor Farklı bir yerden mi indirmem gerekiyor acaba?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama global beta romu indirdim ancak image dosyası olmadığı için mifalsh görmüyor Farklı bir yerden mi indirmem gerekiyor acaba?
.zip uzantılı dosya değil hocam .tgz uzantılı dosyayı indirip klasöre çıkaracaksınız. Klasörün okutup fastboot modda flash all seçeneğini tıklayarak temiz kurulum yapacaksınız link burda: cihazı bulup developer Global romu indirin

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
teşekkürler arkadaşlar dediginiz gibi yaptım

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
9.2 ve 9.1 tecrubesinden sonra kesinlikle 8.5.4.0 donmek istiyorum yeni açilişta bile 1.3 gb ram kaliyor 4gb ram den,ram kullanimi gereksiz fazla hitman sniper dan cikarken 800 mb bos ram kalmis şaka gibi,3gb ram olanlar nasıl kullanıyor ki bu güncellemelerle....

9.2 den 8.5.4.0 a nasil dönebilrim ?

Son düzenleme:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
9.2 ve 9.1 tecrubesinden sonra kesinlikle 8.5.4.0 donmek istiyorum yeni açilişta bile 1.3 gb ram kaliyor 4gb ram den,ram kullanimi gereksiz fazla hitman sniper dan cikarken 800 mb bos ram kalmis şaka gibi,3gb ram olanlar nasıl kullanıyor ki bu güncellemelerle....

9.2 den 8.5.4.0 a nasil dönebilrim ?
Bizde de 800 MB boş alan kalıyor sizinkisi çok anormal olmuş 1 GB ram farkı kalması lazım 1.8 kalması lazım yani

destroy-er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi5s
Konular
1
Merhabalar epic son sürümünü geçen kurayim dedim home tuşu ve menü tuşu çalışmıyordu. Birde senkronizasyon sorunu yaşadım sizde böyle bir sıkıntı varmı cihazim mi5s

Üst Alt