Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hocam beta kullanıyordum her hafta güncelleme almasından rahatsız oluyorum. Güncelleme geliyor, yüklemeye kalksam internetim oldukça yavaş şu sıralar. Saatlerimi alıyor. Yüklemesem sanki bir sürüm geride kalmışım da her şeyi kaçırmışım gibi hissediyorum. :D

Bu arada sorum diğer sayfada kalmış, global 9.2'yi elle yüklemeye çalışıyorum ama paket doğrulanamadı diyor bana. Çözümü var mıdır? Şu anda 9.1 yüklü ve otadan alamadım ne yazık ki.
9.2 yavaş yavaş geliyor cihazlara sabır etmekte fayda var. Ayarlardan güncelleme de kapatabilirsiniz yüklemeniz şart değil beta da

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Alır almaz beta ya geçtim bende herkese öneririm romdan anlayan varsa farklı romlar da denesin taraftarıyım

Hocm ben şu anda 9.1.1.0 sürümündeyim. Global betayı denemek istiyorum. Direkt son sürümü yüklemeyi düşünüyorum o şekilde bir sıkıntı çıkar mı? Bir de miflash ile mi yoksa TWRP ile mi yüklememi tavsiye edersiniz?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hocm ben şu anda 9.1.1.0 sürümündeyim. Global betayı denemek istiyorum. Direkt son sürümü yüklemeyi düşünüyorum o şekilde bir sıkıntı çıkar mı? Bir de miflash ile mi yoksa TWRP ile mi yüklememi tavsiye edersiniz?
Mi flash hocam. Sorunsuz temiz kurulum dur. Twrp custom romlar için. Bootloader kilidinizin açık olması lazım. Forumda anlatımlar mevcuttur

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Mi flash hocam. Sorunsuz temiz kurulum dur. Twrp custom romlar için. Bootloader kilidinizin açık olması lazım. Forumda anlatımlar mevcuttur

Anladım hocam teşekkürler.

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
9.2 yi yukledim,ilk izlenimlerim 9.1 e gore cok daha iyi ama hatalar halen devam ediyor,saat widget degismiyor temada neyse onu kullaniyorsunuz,ram kullanimi iyilestirilmis gibi ama bence hala 8.5.4.0 daha iyi,altta calisan kisiler uygulamasi bir turlu kapanmiyor,parmak izine basincs google aciliyor,pil kullanimini daha degerlendiremedim.

son1nefes

FUAT
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FUAT
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Meslek
Elektronik Teknikeri
Konular
4
9.2.1.0 güncellemesini kurdum sim kart görmüyor ve parmak izi çalışmama sorunu oluştu. Sim kartı çıkartıp taktım yine görmüyor parmak izi ekleme yerinden parmak izi silme ve eklememe izin vermiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Global Beta 8.1.25 indirip telefon güncelliyicisinden zip dosyasını seçip yükledim. Hem sim kart yok sorunu çözüldü hemde hiç bir proğram ve dosya silinmeden geçiş yaptım. Güncelleme yapmadan önce telefondan yedekleme yapmıştım.

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Ben önceki sayfada verdiğim linkten indirip güncelleyici üzerinden paketi seçip kurdum. Kurulum bittikten sonra yeniden başlattım ve bahsedilen hatalardan hiçbirini almadım. Sistem güncelleme uygulaması gitmiş ama ayarlarda en üstte telefon hakkında bölümünden ulaşılabilir. Başka sorun yaşayan varsa son çare dosyalarını yedekleyip fabrika ayarlarına dönmeli bence.

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
arkadaşlar 9.210 yukarıdaki arkadaşlar ın verdiği linkten güncelledim sonra ekranda miui guncellemelriyle ilgili bilgi alın diye bir ileti çıktı tıkladım hesabınızın dogrulugu v.s bisey çıktı göstermedi, sonra yukarıda bildirimlerde şöyle bişey çıktı bu alttaki şeybkalkmıyor
[doublepost=1517148694,1517148644][/doublepost]

[doublepost=1517148728][/doublepost]soru işaretli bildirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-28-17-18-40-086_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-01-28-17-18-40-086_com.miui.home.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 17

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
arkadaşlar 9.210 yukarıdaki arkadaşlar ın verdiği linkten güncelledim sonra ekranda miui guncellemelriyle ilgili bilgi alın diye bir ileti çıktı tıkladım hesabınızın dogrulugu v.s bisey çıktı göstermedi, sonra yukarıda bildirimlerde şöyle bişey çıktı bu alttaki şeybkalkmıyor
çık o ekrandan, sonra ayarlarda en üstte telefon hakkında bölümünden istediğin yerlere bakabilirsin.
[doublepost=1517148843,1517148759][/doublepost]
[doublepost=1517148694,1517148644][/doublepost]

[doublepost=1517148728][/doublepost]soru işaretli bildirim
o ekrandaki şeyde veri kullanımı uyarısı, veri kullanım ayarlarından bildirim kısmını kapatırsan gider.

serdengecdi48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi5s
Konular
0
tamamdır teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım oldu..

Üst Alt