Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Merhabalar epic son sürümünü geçen kurayim dedim home tuşu ve menü tuşu çalışmıyordu. Birde senkronizasyon sorunu yaşadım sizde böyle bir sıkıntı varmı cihazim mi5s
Hayır hocam ben hiç bir problem yaşamadım. 8.1.11 sürümünü kurup son sürümü üstüne yazın probleminiz çözülecektir.

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
Bizde de 800 MB boş alan kalıyor sizinkisi çok anormal olmuş 1 GB ram farkı kalması lazım 1.8 kalması lazım yani

Dün 9.1 e geçtim,bugün de verilen linkten,güncelleyici üzerinden 9.2 ye geçtim ama cidden ram kullanımı ilginç fazla 8.5.4.0 da reboot sonrası 2.2gb-2.4 gb ram kalırken,9.2 de reboot sonrası 1.3gb-1.4 gb ram kalıyor ayrıca dediğim gibi oyundan çıkıyorum 800-900 mb ram kalıyor,4-5 kez denedim aynı sürekli çok fazla ram kullanımı var.

Bu yüzden 8.5.4.0 bence çok daha iyi görünüyor,ama nasıl versiyon düşüreceğim bilmiyorum.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Dün 9.1 e geçtim,bugün de verilen linkten,güncelleyici üzerinden 9.2 ye geçtim ama cidden ram kullanımı ilginç fazla 8.5.4.0 da reboot sonrası 2.2gb-2.4 gb ram kalırken,9.2 de reboot sonrası 1.3gb-1.4 gb ram kalıyor ayrıca dediğim gibi oyundan çıkıyorum 800-900 mb ram kalıyor,4-5 kez denedim aynı sürekli çok fazla ram kullanımı var.

Bu yüzden 8.5.4.0 bence çok daha iyi görünüyor,ama nasıl versiyon düşüreceğim bilmiyorum.
Ram kullanımı cihazın performansı için şarj tüketimi açısından çok iyi de bence global betaya geçin. 8.5.4.0 ı unutun orijinal sitesinde de 9.1 sürümü yayınlanıyor. Ha dosyası olan arkadaş vardır bilmiyorum ama fastboot sayfasındaki tgz romu 8.5.3.0 olması lazım mı flash ile flash yapabilirsiniz yukarda bir yerde yazmıştım nasıl olacağını telefonum kapanmak üzere kolay gelsin hocam

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
Ram kullanımı cihazın performansı için şarj tüketimi açısından çok iyi de bence global betaya geçin. 8.5.4.0 ı unutun orijinal sitesinde de 9.1 sürümü yayınlanıyor. Ha dosyası olan arkadaş vardır bilmiyorum ama fastboot sayfasındaki tgz romu 8.5.3.0 olması lazım mı flash ile flash yapabilirsiniz yukarda bir yerde yazmıştım nasıl olacağını telefonum kapanmak üzere kolay gelsin hocam

Teşekkür ederim,bulmaya çalışayım mesajınızı.

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
Bende de aynısını oldu ne yaptınız?

Bende de aynı sorun olmuştu,cihaz belleğinde ''dowloaded_rom'' klasörü yoktu,bu dosyayı oluşturup,zip dosyasını içine kopyaladıktan sonra güncelleyiciden kurdum ama 9.2 ile yaşadığım sorunları yazdım bi bakın isterseniz.

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Bende de aynı sorun olmuştu,cihaz belleğinde ''dowloaded_rom'' klasörü yoktu,bu dosyayı oluşturup,zip dosyasını içine kopyaladıktan sonra güncelleyiciden kurdum ama 9.2 ile yaşadığım sorunları yazdım bi bakın isterseniz.
Anladım hocam normal bir yere mi kuruyoruz yazdığınız klasör ismini farkeder mi nereye kurduğumuz siz bir de kendi sitesinden mi indirdiniz
[doublepost=1517158923,1517158816][/doublepost]
Hocam bu arada global kararlı romdan bahsediyoruz değil mi

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
Anladım hocam normal bir yere mi kuruyoruz yazdığınız klasör ismini farkeder mi nereye kurduğumuz siz bir de kendi sitesinden mi indirdiniz
[doublepost=1517158923,1517158816][/doublepost]
Hocam bu arada global kararlı romdan bahsediyoruz değil mi

Ben cihaz belleğinin içine direk yeni dosya oluşturdum başka bir klasör içine değil yani, global kararlı 9.2.1.0 kullanıyorum zaten sorunlarım da miui 9 geçtiğimden beri vardı bu güncelleme çözüm olur diye yükledim ama malesef çok fazla iyileşme göremedim özellikle ram kullanımı berbat,yüklediğim rom dosyasını bu konuda ki mesajdan indirdim ama zaten indirme linki miui server linki yani orjinal rom,demekki hala global kararlının eksikleri bitememiş...

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7

8.5.4 ün Tgz uzantılı fastboot romu yok hocam, siteden 8.5.3 indirip miflash ile kurmanız gerekiyor. Kurduktan hemen sonra 8.5.4 zaten otomatik geliyor.

Bende bir soru sorayım hocam, 8.5.4 sürümde parmak izi nasıldı çalışması?

syprinus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 5S 4/128
Konular
9
8.5.4 ün Tgz uzantılı fastboot romu yok hocam, siteden 8.5.3 indirip miflash ile kurmanız gerekiyor. Kurduktan hemen sonra 8.5.4 zaten otomatik geliyor.

Bende bir soru sorayım hocam, 8.5.4 sürümde parmak izi nasıldı çalışması?

Öncelikle cevap için teşekkür ederim,benim cihazım imei işlemli, flash ile 8.5.3 kurarsam imei hakkında sorun yaşar mıyım ve mi cloud yedeği ile rehber ve dosyalarımı tekrar yükleyebilir miyim diye sormak istiyorum ?

Parmak izi durumu bende de sorunlu oluyordu ama onu da 3 tane aynı parmak izi ekleyip çözmüştüm, o zaman bir sorun yaşamıyordum.

Üst Alt