Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Merhaba hocam. bende 3/64 aldım arkadaşınki ile aynı sürüm mevcut. Lakin Beta rom daha iyi diyen arkadaşlar var. bende betaya geçmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Hocam kullanan ve geçiş yapan arkadaşlardan daha net bir bilgi alabilirsiniz. Normalde güncelleyici uygulamasından rom dosyasını göstererek yüklenebiliyor olması lazım ancak bu 8.0.3.0 sürümü oldukça ilginç olmayabilir de... Eğer olmazsa bootloader kilidini açıp fastboot ile yükleme yapmanız gerekir.

draknit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Zenfone 2
Konular
2
Arkadaşlar 3 gün önce Mİ5s 64 gb aldım hepsiburadadan kutudan 8.2.1.0 ile çıktı bende rom root işleriyle pek uğraşamıyorum miui9 ya da başka güncelleme gelse cihaz ota üzerinden alır mı bu sürüm yüklü şekilde ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba hocam. bende 3/64 aldım arkadaşınki ile aynı sürüm mevcut. Lakin Beta rom daha iyi diyen arkadaşlar var. bende betaya geçmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Hocam ilk olarak recovery romu indirin ve telefona atın güncelleyici üzerinden romu göstererek bir deneyin, eğer bu ilk işlem olmaz ise BL kilidid açık var sayarak TWRP üzerinden veya Mi Flash Tool ile atmanız gerekiyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar 3 gün önce Mİ5s 64 gb aldım hepsiburadadan kutudan 8.2.1.0 ile çıktı bende rom root işleriyle pek uğraşamıyorum miui9 ya da başka güncelleme gelse cihaz ota üzerinden alır mı bu sürüm yüklü şekilde ?
Aynen hocam şu anda kullandığınız rom üzerinden otomatik güncelleme alırsınız.

draknit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Zenfone 2
Konular
2
Hocam kusura bakmayın dünde sormuştum tekrar sordum tekrardan teşekkür ederim

HanSolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
6
Bende 8.0.3.0 stabil rom var yaklasık 2 haftadır telefonu kullanıyorum herhangi bir güncelleme gelmedi henüz. Şuan ki sorunlarım pil performansı parmak izi okuyucu önceki mesajlardan okuduğum kadarıyla bunlar herkeste var ama bende bunlara ek dokunmatikte problemler var telefon bazen bastığım halde algılamıyor uygulamalarda yana kaydırdığım halde yukarıya kaydırmıs gibi oluyor. 8.0.3.0 bu sorun normalde var mi? Yoksa benim telefonda mı bir sorun var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bende 8.0.3.0 stabil rom var yaklasık 2 haftadır telefonu kullanıyorum herhangi bir güncelleme gelmedi henüz. Şuan ki sorunlarım pil performansı parmak izi okuyucu önceki mesajlardan okuduğum kadarıyla bunlar herkeste var ama bende bunlara ek dokunmatikte problemler var telefon bazen bastığım halde algılamıyor uygulamalarda yana kaydırdığım halde yukarıya kaydırmıs gibi oluyor. 8.0.3.0 bu sorun normalde var mi? Yoksa benim telefonda mı bir sorun var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bu yazdıklarınızın hepsi rom kaynaklı sıkıntılar. Bu sıkıntılardan kurtulmak isterseniz aşağıdaki linkte bulunan Developer roma geçiş yapabilirsiniz.

Rom - MIUI 8 7.6.8 Global Beta ROM Güncellemesi

HanSolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
6

makilli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
5

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Güncelleme gelmiyor hala sinirlenmeye başladım android 7 desen hikaye oldu.

Üst Alt