Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

hyperfierce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
merit
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
1 saat 26dk kullanım kalan pil %69 sanki bu güncelleme olmamış...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Arkadaşlar Merhaba,

4/128 model var. İndirerek kurdum güncellemeyi. Öncelikle bende dahil herkesin şikayetçi olduğu parmak izi okuyucu sıkıntısı büyük ölçüde giderilmiş bu sürümde. Güncellemeyi yaptıktan sonra parmak izi kayıtlarını kaldırıp yeniden okuttum çok daha iyi oldu :)

Bildirim paneli 4 satır olmuş, daha kullanışlı bence. İlk yüklemeden sonra bir yavaşlama oldu ancak kapatıp açtıktan sonra arayüz ve uygulama geçişleri gayet seri...

ahmetcalisan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Konu için teşekkürler herkese. Hindistan veya çin'den vpn'e bağlanarak güncellemenin çabuk gelip gelmediğini test ettim, ama değişen olmadı.

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Beklemedeyiz hadi sabaha gelir bize de inşallah.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
mi5s de 4g sorunu var mı.avea kullanıyorum.telefonum note3pro.heryerde çekmiyor. mi5s te de bu sorun var mı acaba.birde kamera ois özelliği varmı
Ben mobil veri kullanmıyorum sürekli wifi kullandığım için deneme şansım olmadı 4g ama mobil veriyi deneme amaçlı kullandığımda 3g ile baya iyi sonuçlar aldım.1,7mb indirme hızını gördüm buda baya iyi bir sonuç zaten.Kamerada oıs özelliği yok ama eıs var ve çokta sorun yaşatmıyor açıkçası.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaşlar güncelleme gelmeyince romu kendim indirip güncelledim ilk izlenimlerim pil konusunda iyileşme olduğu kesin ve parmak izinde arada ufak sorun yaşatsa da neredeyse sorunsuz çalışıyor. Şahsen pil ve kamera konularına takıntılı olduğum için birçok rom değiştirdim ve en son eu8.2.2.0 romunu kullanıyordum ve gayet memnundum.Güncelleme geldiğini duyunca global roma geçip denemek istedim.Bakalım nasıl olacak yeni rom.

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
Sabah kalktığımda güncellemeyi otomatik yapıyordu. Ben sadece telefonu yeniden başlattım. Yaklaşık 25 dakika sürdü.

Güncellemenin hangi alanlarda yapıldığına dair henüz ayrıntılı bir rapor görmedim.
Parmak izi kullanmıyorum, verimliliği hakkında yorum yapamayacağım.
Bildirim ekranı ilk çektiğinizde 1 satır ikinci kez aşağı çektiğinizde 3 satır oluyor. Bu çok makul bir yenilik. MI büyük hatadan dönmüş.
Sanki ekran geçişleri nispi olarak hızlanmış.
Android Market çalışmıyor diyen bşr arkadaş vardı. Ben markette sorunsuz gezdim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

beaufort3461

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi 9
Meslek
elektrik muhendisi
Konular
4
Mi 5s 4/32 sahibiyim suan farkli rom kullaniyorum romu indirip twrpden kursam bir sikinti olur mu acaba bi onceki surume gore boyutu baya az geldi gozume

endemir06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar ben yükledim. Hiç bir sorun görünmüyor. Play Store ve wi-fi de hiç bir sorun yok. Pil kullanımı biraz iyileşmiş görünüyor. Parmak okuyucu çok hızlı.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Mi 5s 4/32 sahibiyim suan farkli rom kullaniyorum romu indirip twrpden kursam bir sikinti olur mu acaba bi onceki surume gore boyutu baya az geldi gozume
Bu güncelleme dosyası kardeş komple rom dosyası değil.Bende eu romdan fastboot ile önce global 8.0.3 yükledim ve bu güncelleme dosyasını telefonuma indirip güncelleme uygulamasından güncelledim.Yanlız fastboot ile global roma geçersen twrp gider tekrar yüklemen gerekecek.Ha bu roma geçmeye değer mi dersen Ben eu 8.2.2.0 dan geçtim ve şimdilik memnunum tabi gün sonunda pil tüketimini bekliyorum ona göre ya kalacam yada geri dönecem artık.

Üst Alt