aynen bende 3 kez tanıttım her şekilde artık sorun olmuyor tek seferde algılamıyor android beyinliParmak izini 4 kere tanıtınca hiçbir sıkıntı kalmıyor Bence Mia 5S
Beklemeden indirmek isteyenler. Yine telefondan yükleyebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mi5s de 4g sorunu var mı.avea kullanıyorum.telefonum note3pro.heryerde çekmiyor. mi5s te de bu sorun var mı acaba.birde kamera ois özelliği varmıŞahsen ben mi5s plus ve mi5s kullandım ve hangisi dersen tercihlere bağlı ama mi5s derim ben(tabi orjinal romdan pil konusunda memnun değilim ama eu romlarla işi idare ediyorum). Mi5s hem kamera yönünden iyi hemde tek elle kullanımda..Pil ve parmakizi yönünden ise plus daha iyi.
hocam telefona indiriyorsunuz, ya da kopyalıyorsunuz ayarlar, telefon hakkında, sistem güncellemelerine tıklıyorsunuz ardından seçeneklerden (sağ üstteki üç nokta) güncelleme paketini seçin diyorsunuz indirdiğiniz zip dosyasını gösteriyorsunuz. zip dosyasıyla başka bir işiniz yok.Hocam bunu şimdi telden indirip direk kurabiliyormuyuz zipli dosyaya yapmamız gereken bir şey varmı yoksa pc ye indirip telefona atıp mı kurabiliyoruz biraz cahilim yanıtlayabilirsen çok makbule geçer.
hocam telefona indiriyorsunuz, ya da kopyalıyorsunuz ayarlar, telefon hakkında, sistem güncellemelerine tıklıyorsunuz ardından seçeneklerden (sağ üstteki üç nokta) güncelleme paketini seçin diyorsunuz indirdiğiniz zip dosyasını gösteriyorsunuz. zip dosyasıyla başka bir işiniz yok.
alırsınız hocam bir sıkıntı olmazHocam ilgilenip yazdığınız için çok teşekkür ederim çok sağol birazdan dediklerini harfiyen yapıp yükleyeceğim birde bundan sonra gelecek olan güncellemeleri otamatik alabilecekmiyim bunu yüklersem tekrar çok teşekkür ederim ilgin için.
Emin misin hocam az evvel iki güncelleme yaptımPlay store çalışmıyor yükseltme yapmayın
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi