Yardım Mi 5s Dokunmatik sorunu

kadirock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Ev arkadaşım hepsiburada'dan mi5s aldı. Telefondan genel olarak memnun ancak dokunmatiğinde bazen sorun oluyor. Parmakla dikey hareket yapıldığında sorun olmuyor ancak yatay(soldan-sağa yada sağdan sola) hareket yapıldığında bazen algılamıyor,bazende yanlış algılıyor. Şimdi bu problem donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım. Bu telefonu çevremde kullanan başka kimse olmadığı için karşılaştıramadım da. Bu telefonun kronik bir sorunu mudur? Yoksa telefonu geri gönderip incelenmesini mi istesek?

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Bende de vardı rom değiştirdim tamamen düzeldi hatasız şekilde sağ sol kaydırma yapıyor artık yani donanımsal değil 8.0.3.0 da da vardı 8.2.1.0 da da vardı ben multirom kullanıyorum onda böyle bir sıkıntı yok.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kadirock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de vardı rom değiştirdim tamamen düzeldi hatasız şekilde sağ sol kaydırma yapıyor artık yani donanımsal değil 8.0.3.0 da da vardı 8.2.1.0 da da vardı ben multirom kullanıyorum onda böyle bir sıkıntı yok.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap için teşekkür ederim ancak ben hiç android kullanmadım, ios kullanıcısıyım. Terimlere yabancı kaldım. Yani şuanda telefona ne yapmalıyız? Güncelleme mi anlayamadım?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Cevap için teşekkür ederim ancak ben hiç android kullanmadım, ios kullanıcısıyım. Terimlere yabancı kaldım. Yani şuanda telefona ne yapmalıyız? Güncelleme mi anlayamadım?
Öncelikle cihaz fabrika çıkışı kilitli olduğu için kilidi açmanız lazım. Sonrasında twrp yuklemelisiniz. Ondan sonrası basit istediğiniz romu kurabilirsiniz. Forumda mi5s twrp ve kilit açma diye araştırsaniz bulacaksınız.

Oyla:
Üst Alt