Soru Mİ 5S Arka kamera bulanık çekmesi

the Blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s P. 128
Konular
1
Merhabalar, Mİ 5S telefonum da arka kamera bulanık çekiyor, 1-2 dakika beklediğim de kendine geliyor ama can sıkıcı bir durum tabii, merak ettiğim bu yazılımsal bir sorun mudur?

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
kardeşim Merhaba genel olarak memnun musun aynı ticaret yolu ile aynı modeli alacağım yoksa bekleyip 64 gb gelsin al der misiniz

Bu sizin tercihinize bağlı neden derseniz benim için hafızadan çok rami önemli telefonun çünkü telefonda video fotoğraf vs tutmuyorum bulut a atıyorum dropbox, gdrive benzeri okadar ücretsiz hizmet varken ve yedekleme yapabileceğim internet varken 3 gb ram 64 gb rom bana uymazdı...

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Oyla:

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Bu sizin tercihinize bağlı neden derseniz benim için hafızadan çok rami önemli telefonun çünkü telefonda video fotoğraf vs tutmuyorum bulut a atıyorum dropbox, gdrive benzeri okadar ücretsiz hizmet varken ve yedekleme yapabileceğim internet varken 3 gb ram 64 gb rom bana uymazdı...
teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim

Oyla:

ArcAr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Iphone 4s
Konular
1
Gençler ben mi 5s 32gb + 4gm ram olan seçeneği almak istiyorum yalnız bu kamera konusu kafa karıştırıcı kader kısmet diyip geçiştirmek de istemiyorum açıkcası ben 2-3 yıl gidecek bir telefon olsun isityorum işlemci felan sd 821 yani çok iyi ram 4 gb veya 3gb yeterli performans sunuyor benim kafamda sadece kronık bir hata yaşayıp rezil olmak çekincesi var yani bir bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca ben ıphone kullanıcısıyım bu rom yüklemeleri bildirim olarak geliyor mu yoksa biz mi takipte kalıyoruz ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Gençler ben mi 5s 32gb + 4gm ram olan seçeneği almak istiyorum yalnız bu kamera konusu kafa karıştırıcı kader kısmet diyip geçiştirmek de istemiyorum açıkcası ben 2-3 yıl gidecek bir telefon olsun isityorum işlemci felan sd 821 yani çok iyi ram 4 gb veya 3gb yeterli performans sunuyor benim kafamda sadece kronık bir hata yaşayıp rezil olmak çekincesi var yani bir bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca ben ıphone kullanıcısıyım bu rom yüklemeleri bildirim olarak geliyor mu yoksa biz mi takipte kalıyoruz ?

Hocam şimdiye kadar sitemizde satılan hiç bir Mi5s'te kamera sorunu yaşanmadı. Ancak eğer yaşanırsa da geri gönderebilirsiniz. Ücret iadesi veya değişim, hangisini tercih ederseniz yapılacaktır :)

http://market.miuiturkiye.net/

Rom yüklemek ise iPhone ile aynı. Güncelleme yayınlandığında cihazınıza bildirim geliyor, wifi ağına bağlanıp onaylıyorsunuz kendisi yüklüyor.

Oyla:

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
Ben bu site üzerindeki bir satıcıdan Mi 5s 4/128 gb Siyah aldım.
Yaklaşık iki hafta oluyor. Telefonu yavaş yavaş tam kapasite kullanmaya başladım.
Dün itibariyle ikinci hattı da taktım ve aktif ettim.

Kameranın bulanık çekmesi problemi bende de var. Aldığım günden beri bi bulanık bi net çekiyor. Sebebini anlayamadım. Forumdaki bu başlık üzerinde belki çözüm yolu bulurum diye sevindim ama anladığım kadarıyla bir çözüm yolu yok.

Bunun üzerine satıcı ile irtibatlandım. Bana bir çözüm metodu önerdi. O metodu deneyip durum hakkında size bilgi veririm.

Saygılar.

Oyla:

hajkhanx33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
şuan yok
Konular
13
arkdaşlar mi5si nerden aldınız en uygun fıyatı nedır birde ben 3/64 yada 4/32 arasında çok kararsız kaldım 1 gb ram fark ettırırmı acaba

Oyla:

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
arkdaşlar mi5si nerden aldınız en uygun fıyatı nedır birde ben 3/64 yada 4/32 arasında çok kararsız kaldım 1 gb ram fark ettırırmı acaba
Sizin sorular başka başlıkların konusu sanki...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37

Ben hepsiburada üzerinden aldım ama geç yollama vs sorunlar oldu telefondan oldukça memnunum burdan satış araştırın hangisi uygun geliyorsa ona göre tercih edin benim hepsiburadadan alma sebebim kuponla uyguna almamdı...

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Ben bu site üzerindeki bir satıcıdan Mi 5s 4/128 gb Siyah aldım.
Yaklaşık iki hafta oluyor. Telefonu yavaş yavaş tam kapasite kullanmaya başladım.
Dün itibariyle ikinci hattı da taktım ve aktif ettim.

Kameranın bulanık çekmesi problemi bende de var. Aldığım günden beri bi bulanık bi net çekiyor. Sebebini anlayamadım. Forumdaki bu başlık üzerinde belki çözüm yolu bulurum diye sevindim ama anladığım kadarıyla bir çözüm yolu yok.

Bunun üzerine satıcı ile irtibatlandım. Bana bir çözüm metodu önerdi. O metodu deneyip durum hakkında size bilgi veririm.

Saygılar.

Donanımın ne gibi bir çözüm metodu olabilir ki? daha önce samsungda bir arkadaşımın başına geldi telefonun kamerası değişti... yazılım ile donanım ayrı şeyler ayrıca bu site derken? bir aracı mı yoksa bu siteden direk mi satın aldınız?

Oyla:
Üst Alt