Haber Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro Global Beta Güncellemesi Resmi Olarak Kesildi

Haber İngilizce/Türkçe Çeviri

Hello Mi fans,
We have confirmed with MIUI Global ROM developer team that there will be no Global Beta update for Mi 5 & Redmi Note 3 Pro, except for the last stable ROM that comes in the near future. And Beta Team for Mi 5 and Redmi Note 3 Pro will be disbanded after its release.

Thank you for your continuous support.

Merhaba Mi hayranları,

MIUI Global ROM geliştirici ekibiyle, yakın gelecekte gelen son kararlı ROM haricinde, Mi 5 & Redmi Note 3 Pro için Global Beta güncellemesi olmayacağını doğruladık. Ve Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için Beta Ekibi piyasaya sürülmesinden sonra dağıtılacak.

Sürekli desteğiniz için teşekkür ederim.

Kaynak:

Bu konu hakkında yorumum eleştiriye de açık arkadaşlar.

Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için açıklama yapılarak arkasından vazgeçilen Global Beta ekibi dağıtılma haberi ve güncellemenenin yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Mi 5 kullanıcısı olarak Xiaomi Türkiye Ailesinin bir üyesi olmak onur verici fakat MIUI Geliştirici ekibinin ürününün arkasında durmayışını bir daha anlamış olduk.

Son düzenleme:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Yavaş Xiaomi yalanda hızına yetisemiyoruz. Daha iki hafta geçmedi güncelleme devam edilecek dediniz bir beta bile vermediniz. Almayın şu markayi en güncel modellerine bile güncelleme verirken bir dunya bug veriyorlar.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Artık Custom romlar ile devam demekki. Yaşayan Amiral Mi5'i boynu bükük bıraktılar. Olmasaydı sonumuz böyle :(

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
aramızdan çok erken ayrıldı mi5 nur içinde yatsın.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Pixcel le devam arkadaşlar

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
mi5 ölünce sonraki durağım oneplus olacak bu artık kesinleşti, bir çok kişiye xiaomi aldırdım güncelleme veriyor cihazının arkasında duruyor diye ancak son 1.5 yıldır iyice samsunglaştı ve böyle devam ederse samsung gibi cihazı yayınlayıp modeline göre amiral gemisi ise 1 android güncellemesi orta ve giriş seviyelerine 1 arayüz güncellemesi verip bırakacaktır xiaomi çünkü üretilen cihazlara yetişemeyecek artık yazılım olarak...

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Beyler bence güncelleme konusu çok sorun edecek bir şey değil zaten cihazlar en stabil betasini kararlisini ulaştı zaten yakında custom romlar çabası diye düşünüyorum

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Planlı eskitme dediğimiz şey uygulanıyor malesef.Cihaz donanımları her sene güncelleniyor daha iyisi geliyor üreticilerde rekabet için bu donanımları kullanarak yeni cihazlar üretiyorlar eski cihazlar güncelleme alırsa her işlemi sorunsuz yaparsa sirkülasyon fazla olmayacaktır.Andorid tarafında kurulan düzen bu onun için hiçbir firmayı bu konuda suçlamıyorum düzene ayak uyduruyorlar.Belkide ilerleyen zamanlarda ücretli yazılım sistemi gibi birşey gelirse sistem güncellemelerini 2 yıldan sonra ücretli şekilde devam ettirme gibi bir seçenek önümüze çıkarsa firmalar eski cihazlarından para kazanmaya devam ederse olayların seyri değişebilir.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Gayet normal bir durum, cihaz neredeyse 3. yılını dolduracak, yeni çıkan pek çok model varken mi 5 ve eski cihazlara yetişemiyorlar artık. Tasvip etmiyorum ama mantıklı olan bu.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Gayet normal bir durum, cihaz neredeyse 3. yılını dolduracak, yeni çıkan pek çok model varken mi 5 ve eski cihazlara yetişemiyorlar artık. Tasvip etmiyorum ama mantıklı olan bu.
Bugsuz bir güncelleme verip desteği kesmeleri en mantıklı olanıydı. Miui 10 geldi ama gelmez olaydı stabil diye verdikleri sürüm resmen çile çektiriyor bize....

Üst Alt